Yürek yakan kaza

Kamyonetle hafif ticari araç çarpıştı; anne ve 3 çocuğu öldü

Haberler 06.12.2021 - 00:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann Birecik ilçesinde sebze yüklü kamyonetle çarpan hafif ticari araçtaki anne ve 3 çocuu öldü, 3 kii de yaraland. Anne ve 3 olunun cenazesi dün gözyalar içerisinde yan yana topraa verildi.

Kaza, Suruç-Birecik karayolunda meydana geldi. Henüz sürücüsü örenilemeyen 34 AG 4195 plakal kamyonet ile Müslüm Kzl yönetimindeki 44 HT 681 plakal hafif ticari araç kafa kafaya çarpt. Her iki aracn devrildii kazada, kamyonetteki soan ve patates etrafa saçld.

4 K HAYATINI KAYBETT

hbar üzerine kaza yerine jandarma, itfaiye ve salk ekipleri sevk edildi.Gelen ekiplerin yapt kontrolde, hafif ticari araçta skan Meryem Korkmaz (50) ile çocuklar Necdet (12), Hakk (17) ve Salih Korkmazn (15) yaamn yitirdii tespit edildi. Ayn araçtan yaral çkarlan Müslüm Kzl ile Yakup ve Nashsen Korkmaz ise Birecik Devlet Hastanesine kaldrld. Anne ve 3 çocuunun cansz bedenleri de sktklar yerden çkarlarak morga götürüldü.

YAN YANA TORAA VERLDLER

Yaknlarn ziyarete giderken meydana gelen kazada hayatn kaybeden Meryem ile çocuklar Hakk, Yakup ve Nevzat Korkmazn cenazeleri dün sabah hastane morgundan alnarak, yaknlarnn kld cenaze namaznn ardndan Suruçun Haclar Mahallesinde yan yana topraa verildi. Öte yandan kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Müslüm Kzltoprak ile Salih ve Nahsen Korkmazn hastanedeki tedavilerine ise devam ediliyor.

Ana Sayfaya Git