Zonguldak'ta 16 yaşındaki Döndü, 2 haftadır kayp

Zonguldak'ta iki haftadır kayıp olan genç kızı ailesi her yerde arıyor. Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi’nde oturan lise öğrencisi 16 yaşındaki Döndü Kuzucu, iki hafta öncesinde okula gidiyorum diye çıktıktan sonra bir daha eve dönmedi.

Haberler 14.05.2017 - 16:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Zonguldakta iki haftadr kayp olan genç kz ailesi her yerde aryor. Zonguldakn çaycuma lçesinde oturan lise örencisi 16 yandaki Döndü Kuzucu, iki hafta öncesinde okula gidiyorum diye çktktan sonra bir daha eve dönmedi.

2 haftadr üsren arama çalmalarnda genç kzn stanbula gittii bilgilerine ulald. Facebook üzerinde farkl hesaplar açt grekçesi ile ailesi ile tartt örenildi. Biz eimin ii dolaysyla Somada kalyoruz. O büyükbabasyla kalyor okulu nedeniyle. Okul bitince o da yanmza gelecekti. Kaybolmadan 10 gün önce tarttk. Farkl isimle sosyal medyada hesap açm. Bu yüzden tarttk.

Ben, Baban cumartesi seni almaya gelecek dedim. Cumartesi babas gidecekti almaya. Cuma günü de kzm kayboldu. Önceki gün beni arayarak, Kurtarn beni dedi ve telefonu kapatt. Kzmn bulunmasn istiyorum. Haber alamyoruz. Görenler ne olur haber versin.

Ana Sayfaya Git