Babanın öfkesi ailesini perişan etti

Baba doktoru darp edip cezaevine girdi, 11 kişilik aile ortada kaldı

Haberler 26.07.2018 - 12:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfada acil servisteki doktoru çocuuna bakmad iddiasyla darp ettikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen adamn ailesinin yaants yürekleri burktu. Toprak daml ve tek katl bir evde yaam mücadelesi veren 2 kadn ile 9 çocuun kötü koullardaki yaants görenlerin içini yakt.

Geçtiimiz günlerde anlurfadaki Harran Üniversitesi Tp Fakültesi Eitim ve Aratrma Hastanesi Acil Servisinde görev yapan Dr. Bahattin Ahmet Yalçnn bir hasta yakn tarafndan kafasna parke tayla vurularak darp edilmesi Türkiyenin gündemine oturmutu. Yaanan olayn ardndan doktor youn bakmda müahede altna alnrken, saldrgan Abdulkadir Keskinli ise çkarld mahkeme tarafndan tutuklanarak cezaevine gönderilmiti.

Ailenin yaam koullar yürekleri dalad

Baba cezaevine gönderildikten sonra Gülveren krsal Mahallesinde yaayan çou küçük çocuklardan oluan 11 kiilik aile, ortada kald. Evlerinde yiyecek yemekleri dahi olmayan ailesinin yaam koullar görenlerin içini szlatt. Aile, üstü toprakla örtülen ve kn damlamasn diye branda çekilen tek katl bir evde yayor. Svas olmayan evin içinde çou ikinci el olan birkaç eya dnda herhangi bir ey bulunmuyor. Komularnn verdikleri yiyeceklerle karnlarn doyuran aile, yetkililerin kendilerine sahip çkmasn bekliyor.

Küçük çocuk hastanede tedavi görüyor

Abdulkadir Keskinlinin dini nikahl ei Aye çelik etkililerden yardm isteyerek, çocuum 3 gündür anlurfa Eitim ve Aratrma Hastanesinde yatyor. Eimden baka bize kimse bakmyor. Benim 9 çocuum var. Bize yardmc olunmasn istiyoruz ifadelerini kulland.

Açz diyen küçük kz gözyalarna bouldu

Abdulkadir Keskinlinin kz Hasret Keskinli de aç olduklarn belirterek, gözyalarna bouldu. Babas dnda kendilerine bakan birilerinin olmadn söyleyen Hasret, Üst üste hastaneye götürdüümüzde çocuun sinüziti var, dediler. Dediler ki çocuu ya Gaziantepe götüreceksiniz ya da anlurfa Eitim ve Aratrma Hastanesine yatracaksnz. Biz de anlurfa Eitim ve Aratrma Hastanesine yatrdk. çocuun atei çok fazla oluyordu. çocuk imdi anlurfa Eitim ve Aratrma Hastanesinde 3 gündür yatyor. Bizim durumumuz yok. Gaziantepe götüreceksiniz dediler, Gaziantepe götürecek durumuz yok. Gördüünüz gibi 12 kiiyiz, bu evde yayoruz. Bizim herhangi bir maddi durumumuz yok. Biz açz. Bize bakan tek kii babamzd. Hiç kimse bize bakmyor. Babamz tek vard. Biz babamz istiyoruz. Babam imdi hapishanede. Babamzn çkarlmasn istiyoruz artk, babamz gelsin artk. Bütün millet, herkesin bir cieri var, senin cierin, onun cieri, bunun cieri. Düün, imdi senin kzn atei 40 derece olsun, havale geçirecek. Doktor gelip ona bakmasn, doktor bakmaynca babam da sinirledi. imdi buradan herkese çarda bulunmak istiyorum, bütün millet babaszlk hissimi anlasn. Artk babam çkarlmasn istesinler. Doktoru youn bakma aldrlar, millet vicdan var dediler. Millet vicdan ile babamn hapiste kalmasn salayacaklar. Siz buraya konumamz dinlemek için geldiniz. te ben de burada bütün millete söylüyorum, artk babam çksn bu hapisten diyerek gözyalarna bouldu.

Ana Sayfaya Git