Yenişehir'de temizlik seferberliği devam ediyor

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ortak yürüttükleri bir çalışma ile Üçkuyular, Toplu Konu Mahallelerinde refüj ve ara sokaklardaki kirli atıkların, çöplerin ve yabani otların temizliğine devam ediyor.

Haberler 22.07.2018 - 11:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir Belediyesi Temizlik leri Müdürlüüne bal Gezici Temizlik Ekibi her gün farkl bir mahallede yürüttüü çalmalarna bir yenisini daha ekleyerek Üçkuyular Mahallesinde temizlik çalmalarna balad. Üçkuyular Mahallesinde yürütülen çalmalar kapsamnda refüj yeil alan temizlii, kaldrm temizlii yapld. Titizlikle toplanan çöpler daha sonra araçlarla toplanarak çöp toplama tesisine nakledildi.

Yeniehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüü ekipleri ise refüjler ve mahallenin muhtelif yerlerinde bulunan yeil alanlarda temizlik çalmalarn yürüttü. Yeil alanlardaki yeilliklerin budanmas ve buradaki yabani otlarn temizlenmesi ile devam etti.

Vatandalarn temizlik kurallarna riayet etmeleri konusunda uyarlarda bulunan Yeniehir Belediyesi Temizlik leri Müdürlüü, özellikle ana yollar kullanan baz sürücülerin çöplerini araçlarndan yollara saçtklarn belirterek, vatandalarn Yeniehir Belediyesine yardmc olmalarn ve bu konuda duyarl olmalarn rica etti.

Ana Sayfaya Git