23 Nisan coşkusu

23 Nisan Diyarbakır'da büyük bir çoşkuyla kutlandı. Taşçıer, bu günün, yok edilmeye çalışılan bir ulusun tek bilek ve yürek haline geldiği bir gün olduğunu söyledi.

Haberler 24.04.2019 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr ve ilçelerinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayram, çeitli etkinlikler ile kutland.

ANIT PARKA çELENK SUNUMU

Merkez Yeniehir ilçesindeki Ant Parkta düzenlenen törende sayg duruunda bulunuldu, stiklal Mar okundu, l Milli Eitim Müdürü Feysel Taçer Atatürk Antna çelenk sundu. Seyrantepe Sentetik çim Sahada devam eden programda, Milli Eitim Bakan Ziya Selçukun mesaj okundu.

MLL ETM MÜDÜRÜ TAçIER

l Milli Eitim Müdürü Taçer, yapt konumada, bu günün, yok edilmeye çallan bir ulusun tek bilek ve yürek haline geldii bir gün olduunu söyledi. 23 Nisann çocuklara armaan edilen tek evrensel bayram olma özelliini tadna iaret eden Taçer, unlar kaydetti:

YARINLARIMIZIN TEMSLCLER

nanyorum ki yarnlarmz temsil eden çocuklarmz geçmiten aldklar güçle gelecei ekillendirecek, müreffeh bir Türkiyenin, bar içinde bir dünyann kurulmasnda önemli roller üstleneceklerdir. Geleceimizin teminat olan sevgili çocuklar, bugünümüzün küçükleri, yarnlarmzn büyüklerisiniz. Geleceimiz sizlere emanet. Bugün bizlerin bulunduu bu görevlerde gelecekte sizler yer alacaksnz. Bugün burada cokunuzu paylaan büyükleriniz sizden, aratran, düünen, üreten, ahlaki ve insani deerlere sahip insanlar olarak yetimenizi beklemektedirler.

Taçer, tüm dünya milletlerinin ve çocuklarn hiçbir zaman sava, kan ve ac görmemesini diledi. Konumalarn ardndan örenciler ark söyledi, halk oyunlar ve dans gösterileri sundu, iir okudu.

TÖRENE KATILAN PROTOKOL

Kutlamaya, Vali Yardmcs Dr. Ahmet Naci Helvac, Büyükehir Belediyesi Genel Sekreteri zzettin Özkorkmaz, Jandarman Bölge Komutan Tümgeneral Halis Zafer Koç, 8inci Ana Jet Üssü Komutan Tugeneral Ersin Eser, Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Güre, l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan,Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, l Milli Eitim Müdürü Feysel Taçer ile öretmenler, örenciler ve çok sayda vatanda katld.

Ana Sayfaya Git