İlayda'nın cansız bedenine ulaşıldı

DÜZCE'de selde kaybolan 7 yaşındaki İlayda Sinem Kaplan’ın cansız bedeni Uğurlu köyü çıkışındaki Kozluk kapısı yanında bulundu. Hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükselirken, 3 yaşındaki Kağan Töngel'i arama çalışmaları sürüyor...

Haberler 29.07.2019 - 01:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Su baskn ve toprak kaymas yaanan Düzcenin Akçakoca ilçesine bal Uurlu köyüne 1 kilometre uzaklkta bir çocuk cesedi bulundu. Bölgede kayp 2 çocuun bulunmas için yürütülen çalmalar kapsamnda arama kurtarma ekipleri, Uurlu köyüne 1 kilometre uzaklkta bir çocuk cesedine ulat. Ekipler, cesedin bulunduu yerden çkarlmas için çalma yürütüyor.

CANSIZ BEDENNE ULATI

Bölgede 17 ve 18 Temmuzda etkili olan kuvvetli saanaktan sonra Cumayeri, Gölyaka ve Akçakoca ilçelerinde Melen çaynn tamas nedeniyle birçok noktada sel ve heyelan meydana gelmiti. Bölgeye sevk edilen l Özel daresi, AFAD, 112 Acil Servis, itfaiye ve jandarma ekipleri ile helikopterlerin desteinde köylerde mahsur kalan 227 kii kurtarlm, 7 kii hakknda kayp ihbar yaplmt.

Yürütülen arama kurtarma çalmalarnda, 19 Temmuzda Akçakoca ilçesine bal Esmahanm ile Uurlu köyleri arasndaki dere yatanda Fatma Töngelin, 21 Temmuzda Uurlu köyünün 200 metre yaknndaki bataklk bölgede Cengiz Töngelin, 22 Temmuzda Uurlu köyünde ikizlerden 7 yandaki Sanem Kaplann, 23 Temmuzda da Akçakoca ilçesine bal Uurlu köyünde anne Nilgün Kaplan ile 9 yandaki kz Funda Kaplann cesedi bulunmutu.

Bölgede kayp 1 çocuun bulunmas için çalmalar devam ediyor.

Ana Sayfaya Git