İnsani yardım

Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu, Suriye'nin İdlib kentindeki ihtiyaç sahiplerine 2 tır yardım malzemesi gönderdi.

Haberler 20.01.2020 - 11:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Suriyedeki ihtiyaç sahiplerine ulatrlmak üzere hayrseverlerin katklaryla hazrlanan ve içerisinde çeitli gda ve giyim malzemelerinin yer ald 2 tr, eski havaalan kava önünden Suriyenin dlib kentine dualar eliinde gönderildi. Platform sözcüsü Ramazan çelikal, 9 yldr zalim Esedin saldrlar dolaysyla Suriyelilerin Türkiye snrna yakn bölgelerde kurulan çadr kamplara yerletiini söyledi.

2 TIR YARDIM MALZEMES

Hayrseverlerin katksyla toplanan malzemeleri tayan aracn yola çkacan aktaran çelikal, öyle konutu: nallah bu kampanyamz devam ettirerek Batmanmzdan desteimizi aralksz sürdürmeye devam edeceiz. çünkü öyle görülüyor ki bu iç yakan tablo artarak devam edecee benziyor. Batman halkna bu anlaml yardmda göstermi olduklar ilgiden ve destekten dolay platformumuzun tüm bileenleri adna tekrardan teekkür ediyoruz. Konumalarn ardndan yardm trlar, dualarla dlibe uurland. Programa AK Parti l Bakan Akif Gür ile baz sivil toplum kuruluu temsilcileri de katld.

Ana Sayfaya Git