Şerre fren hayra motor

AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Müzeyyen Kaya, 28 Şubat'ta yaşananları unutmadıklarını, unutturmayacaklarını belirtti.

Haberler 01.03.2019 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakan Yardmcs Müzeyyen Kaya, Türkiyenin siyaset tarihine kara leke olarak geçen, 28 ubat Postmodern darbe giriiminde yaananlar unutmadklarn, unutturmayacaklarn belirtti.

22 UBAT LANETLEND

AK Parti Diyarbakr l Bakanlnca Merkez Sur ilçesindeki tarihi Ulu Cami önünde yaplan basn açklamasna katlanlar, 28 ubat demokrasiye balans ayar klfyla millete vurulan darbedir, 28 ubat demokrasiye vurulan kara lekedir ve Unutmadk, unutmayacaz,unutturmayacaz dövizleri tad. Tarihi Ulu Camii önünde yaplan basn açklamasn l Bakan Yardmcs Müzeyyen Kaya okudu.

Vesayet odaklarnn, yetkilerinin devlet gücünü kullanarak siyasi iradeye müdahale etme giriiminde bulunduklarn belirten Kaya, Tanklardan aldklar güçle devirlerinin bin yl sürecei rüyasn görenler, birliimizi ve bütünlüümüzü gasp etmeye teebbüs etmi, ancak bu devletin gerçek sahibi olan milletimizin iradesine vurulmaya çallan pranga Allahn izniyle 10 yl sürmeden tarihin derinliklerinde kaybolup gitmitir. dedi.

28 ubat darbesini, 12 Eylül darbesine benzeten Kaya, Darbeciler 28 ubatta meru bir iktidara kar tpk 12 Eylülde olduu gibi gayrimeru bir müdahalede bulundular. Bürokraside yer alan üst düzey yöneticilere haksz ve hukuksuz operasyonlar yaplarak sindirme politikas izlediler. ifadelerini kulland.

GÖZYALARI DND, ZLER VAR

Kaya, Ülkemizi hukuk devleti olmaktan çkarp ideolojik zulümleriyle insanlar deerlerine, inançlarna, kültürüne göre bölerek kategorize ettiler. nançlarn yükümlülüünü yerine getiren baörtülü kadnlarmz bu nedenle bedel ödedi, çok aclar çekti. Bugün gözyalar dindi, yaralar kapand ancak izleri asla silinmedi. 28 ubatta ikna olmadk! O dönem yaananlar unutmadk, unutturmayacaz. 28 ubattaki maduriyetlerin çektirilen aclarn yaatlan ayrlklarn acs yüreklerde sonsuza dek kalacak. Kinle ya da nefretle deil adaletle hareket edeceiz. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git