42 bin kişiye yardım kolisi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede daha önce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, tarafından tespit edilen, ekonomik durumu iyi olmayan ve dezavantajlı 5 bin hane, 42 bin kişiye gıda yardım kolilerini dağıtmaya devam ediyor.

Haberler 24.01.2020 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan vekili Hasan Basri Güzelolunun talimatyla her ay 17 ilçede 5 bin hane ve 42 bin kiiye gda yardm kolisi datmna devam ediliyor.

42 BN KYE YARDIM KOLS

Sosyal Hizmetler Daire Bakanlnn Türkiye Tarm Kredi Kooperatiflerinden temin ettii gda yardm kolileri, Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf tarafndan tespit edilen maddi durumu iyi olmayan ve dezavantajl ailelere teslim edilmeye baland. Bu ay itibariyle balayan çalma 12 ay boyunca devam edecek ve yllk toplam 60 bin koli gda yardm ailelere ulatrlacak.

Datm devam eden 23 kilogramlk gda yardm kolileri içinde kuru fasulye, un, makarna, krmz mercimek, nohut, bulgur, pirinç, ay çiçek ya, eker ve salça bulunuyor. Her ay düzenli olarak 23 kilogramlk gda yardm kolisi Büyükehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Bakanlnn organizasyonuyla datlacak.

Ana Sayfaya Git