Doğum günü sürprizinden etkilenen depremzede kız gönüllü oldu

Umut ve Yaşam Derneğinin, doğum gününü pasta keserek kutladığı Senem Bozkuş, çalışmalarına özendiği gönüllülerle artık çadır kentteki depremzedelere destek oluyor.

Haberler 14.02.2020 - 00:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elazda çadrda kalan 23 yandaki depremzede Senem Bozku, kendisine doum günü sürprizi yapan yardm gönüllülerine katlarak, depremden etkilenenlerin yardmna kouyor.

Depremin ardndan yardm faaliyetleri yürüten Umut ve Yaam Dernei üyeleri, doum gününü örendikleri kiilerin depremin etkisinden kurtulmasna katk sunmak ve moral vermek için doum günü sürprizi yapyor.

stanbuldan gelen gönüllü Eser çömlekçiolu, engül Sürmen, Kübra en ve Büra Erdoan, Mustafapaa Mahallesinde depremzedeler için kurulan çadrda ailesiyle kalan Senem Bozkua doum günü sürprizi yapt.

Dernek gönüllerinin çalmalarndan etkilenip ekibe dahil olan Bozku, doum günü sürprizinin kendisini çok mutlu ettiini söyledi.

Annesi ve 6 kardeiyle evde olduklar srada depremin meydana geldiini anlatan Bozku, Ne yapacamz bilemedik. Birbirimize sarldk, depremin sona ermesini bekledik. Sonra dar çktk. imdi çadrdayz, korkudan evimize giremiyoruz. dedi.

çadrda doum günü etkinliklerinin depremzedelere moral verdiine iaret eden Bozku, öyle konutu:

Depremden sonra moral olarak çok kötü durumdaydm. çadrda otururken, doum günüm aklmda bile deildi. Birden pastayla içeri girdiler. Doum günümü kutlaynca çok mutlu oldum. Ben de bakalarn mutlu edebilirim diyerek ekibe katldm. Birlikte çadrlar gezdik, tek tek listeleri belirleyip yardmlar ulatrdk.

- Mutluluk paylatkça çoalr

Bozku, çadrlarda kalanlarn ihtiyaçlarn belirleyip yardmlar ulatrdklarn dile getirerek, Onlarn mutlu olduklarn gördükçe ben de mutlu oluyorum. Mutluluk paylatkça çoalr. Böyle zor günlerde birbirimize destek olacaz. Özel eitim öretmeni olup, özel çocuklarla ilgilenmek istiyorum. Onlar çok seviyorum. nallah hedefime ularm. diye konutu.

- Bizi yalnz brakmadlar

Depremden sonra Türkiyenin her yerinden kendilerine yardm geldiini vurgulayan Bozku, unlar aktard:

Yaplan tüm yardmlar için herkese teekkür ediyorum. stanbul, Ankara, Vandan gelen yardmlarn içerisine çok güzel notlar yazmlard. Bunlar okuyunca çok mutlu olduk. Gün birlik ve beraberlik günüydü, bizi yalnz brakmadlar. Yardm eden isimsiz kahramanlara teekkür ediyorum.

Depremzedelerden Meryem Gezici ise kendileri gibi çadrda kalan Senemin yardmlarna kotuunu belirterek, Allah raz olsun. Senem de depremzede, o da çadrda kalyor. O haliyle gelip bize yardm ediyor. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git