Tedavisi gecikince kangren olan bacağı kesildi

Batman'da yaşayan 83 yaşındaki Seyran Gezer'in ayağı, damar tıkanıklığı nedeniyle kangren oldu. Tedavisi geciken Gezer'in bacağı, diz altından kesildi.

Haberler 20.06.2019 - 10:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda yaayan 83 yandaki Seyran Gezer, ayandaki damar tkankln tedavi ettiremedii için kangren oldu. Annesinin sol ayann kangren nedeniyle bilekten kesilmesi gerekmesine ramen maddi imkanszlklar nedeniyle bunu yapamayan olu Abdulmecit Gezer, yaklak 3 hafta önce tedavi edilmesi için yetkililere çarda bulunmutu. Tedavisi geciken Seyran Gezerin baca, diz altndan kesildi.

TEDAV GECKNCE KANGREN OLDU

Maddi imkanszlklar nedeniyle annesinin kangrenleen ayan tedavi ettiremeyen Abdulmecit Gezer, çaresizlikten annesinin ayann kesildiini söyledi. Batmanda hiçbir yetkilinin kendileri ile ilgilenmediini kaydeden Seyran Gezerin olu Abdulmecit Gezer, Annemin bacann kesilmesi yetersizdir. Eer anneme iyi baklsayd aya kesilmeyecekti. O doktor, bu doktor derken ayandaki hastalk ilerlemeye balad. Neredeyse Batmandaki bütün hastaneleri gezdim. Gittiim doktorlar sürekli baka yerlere sevk ettiler. Basit bir hastalkken ilgilenmedikleri için annemin aya kangren oldu. Annemin önce sadece parmaklar kangren oldu sonra kangren ilerleyince diz altndan kestiler. Allah raz olsun yardmc olan bütün insanlardan. Batman halkndan, gazetecilerden Allah raz olsun. Gazetecileri aradm aciliyetimi söyledim onlar da yaynladlar. Benim maddi durumum yok ve anneme protez bacak bir de tekerlekli sandalye lazm. Hayrsever insanlar yardmda bulunurlarsa çok sevinirim. Allah onlardan raz olsun dedi.

Ana Sayfaya Git