Ahmeti kurtaralım!

Batman Gültepe Anadolu Lisesi öğrencileri beyincik erimesi hastalığına yakalanan 5 yaşındaki çocuk için 'Ahmet'i kurtaralım' sloganı ile kampanya başlattı.

Haberler 07.01.2020 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda öretmenlik yapan Fatma ve hsan Abay çiftinin çocuklar Emircan (11) ile Ahmet çnar (5), NCL olarak bilinen ve dünyada nadir olarak görülen beyincik erimesi hastalna yakaland. Emircan, tedaviye yant vermezken, Ahmetin tedavisi için 3 milyon liraya ihtiyaç duyulmasnn ardndan lise örencileri önce okul harçlklarn balad. Ceplerindeki paralar veren örenciler örenciler, daha sonra sosyal medyadan da ba kampanyas balatt.

AHMET KURTARALIM

Batman Gültepe Anadolu Lisesi örencilerinden Muhammed imek ve Hüseyin Özkan, Ülkemizde beyincik erimesi hastalna yakalanan 70 kii var. Tek çare ise ilaç tedavisi. Fakat bu ilacn maliyeti 3 milyon lira. lk etapta okulumuzda örenci arkadalarmz ile birlikte okul harçlklarmz toplayp küçük Ahmete umut olmak için bata bulunduk. Ancak alnacak ilacn fiyat çok yüksek olduu için sosyal medyada Ahmeti kurtaralm slogan ile kampanya balatarak küçük Ahmete umut olmaya çalacaz. Herkesin bu kampanyaya destek olmasn ve bata bulunmasn istiyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git