Aile denince ekibi yemekte

UZAY HABER Televizyonun sevilen aile programlarından olan "Aile Denince"nin uzman konukları yemekte bir araya geldi.

Haberler 21.09.2021 - 01:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr merkezli yayn yapan ve Ailenizin Haber Kanal sloganyla ülke gündemini kamuoyuna renkli programlarla yanstan UZAY HABER Televizyonu, 20 Eylül tarihi itibaryla yeni yayn dönemini balatt.

Bu ylda birbirinden seçkin yapmlarla hanelere konuk olacak olan UZAY HABER Televizyonu Diyarbakr Müftülüünün katklaryla hazrlanan Aile Denince isimli programda yl boyunca konuk olup, halk aydnlatan kadn vaizler ve Kuran kursu hocalar yemekte bulutu.

Altnda Dinlenme Tesislerinde verilen buluma yemeinde konuan Diyarbakr Müftüsü Yavuz Selim Karabayr, UZAY HABER Televizyonun imtiyaz sahibi Adam Mehmet Ali Altnda ve Genel Yayn Yönetmeni Ömer Büyüktimura teekkür etti.

PROGRAM NEDENYLE TEBRKLER VE TEEKKÜRLER ALDIK

Karabayr, Aile Denince programndan çok güzel geri dönülerin alndn belirterek, Bu program bizim için çok ciddi bir frsat, bir nimet olarak deerlendiriyoruz. inallah bundan sonrada yeni yayn döneminde aile için yapabileceimiz ve özellikle de kadnlar için yapabileceimiz eyleri daha profesyonelce sayenizde yapmaya çalacaz. Diyarbakrda yayn yapan UZAY HABER TVnin hem yurt içinde hem de yurt dnda seyircilerinden sizin yapm olduunuz hizmetinizden ve programdan dolay tebrikler ve teekkürler aldk. Demek ki insanmz samimiyetle yaplan hizmetleri, ihlaslar güzel deerlendiriyor. nallah bizimde gayemiz bundan sonra özellikle toplumun temel ta olan aileyle ilgili hizmetleri daha profesyonelce yapmak istiyoruz dedi.

UZAY HABER TV Genel Yayn Yönetmeni Büyüktimur ise Diyarbakr Müftülüü ile birlikte hazrlanan programlarn önemine deindi.

Bu süreçte istiareye deer verdiklerini kaydeden Büyüktimur, UZAY HABER TV yeni yayn döneminin startn verdi. Aile Denince program Cumartesi günleri saat 16.00da izleyicileriyle bu ylda buluacak. Bu program Diyarbakr Müftülüünün katklaryla yapyoruz. Burada sizleri arlamamzn ana temas geçen ylki yayn dönemimizde ve bu ylda aramzda olacak olan hocalarmzla hem istiare etmek, hem de nasl bir program elde edebiliriz fikriyatn ortaya koyabilmektir eklinde konutu.

CUMHURBAKANIMIZIN ELNDEN ÖDÜL ALDIK

Yaplan kaliteli yapmlar sayesinde ödüle layk görüldüklerini aktaran Büyüktimur, öyle konutu: Programmzn yapmcln üstlenen Fatma Hanma ve dier hocalarmza çok teekkür ediyorum. Sizin katklarnzla da yeni yayn dönemini Cumhurbakanmzdan aldmz ödülle taçlandrdk. Anadolu Yaynclar Birliince Yln Yerel Televizyonu olarak seçildik. Geçtiimiz hafta Cumhurbakanmzn katld törende ödülümüzü kendilerinin elinden aldk. Yeni yayn döneminin baarl geçmesini istiyorum, bekliyorum, umut ediyorum. Zaman içerisinde de istiarelerimize devam edeceiz. Sizlerin yeni yayn döneminde daha aktif olmanz istirham ediyorum. aile demek bir toplumun çekirdek kadrosudur. Bu çekirdek kadronun aile içinde huzuru salanrsa, bilin ki o ülke huzur ve bar içerisindedir

UZAY HABER TV imtiyaz sahibi i adam Mehmet Ali Altndada yemee katlarak, konuklara teekkür etti.

Ana Sayfaya Git