AK Gençlik Halepe Uzanıyor

AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları tarafından tüm geliri Haleplilere göndermek amacıyla, "AK Gençlik Halepe Uzanıyor" adıyla kermes düzenlendi.

Haberler 31.12.2016 - 09:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sur ilçesi tarihi Ulu Cami önünde düzenlen kermeste konuan AK Parti l Bakan Muhammed Akar, Halepliler için düzenlenen yardm çarlarna destek veren Diyarbakr halkna teekkür etti.

Akar, Suriyelilerin ciddi manada maduriyetler yaadklarn anmsatarak, Bu k artlarnda hayatn sürdürme çabasndaki mazlum Suriye halkna yardm için buradayz. dedi.

HALEPE YARDIM

AK Parti Diyarbakr Gençlik Kollar Bakan Yardmcs Necat eker de son 6 yldr insan insanlndan utandran zulümlere sahne olan Suriyede sivil halkn hedef alnd saldrlarda binlerce insann hayatn kaybettiini belirtti.

eker, hayatta kalanlarn ise bombalar ve açlk tehdidi altnda ölüm kalm sava verdiine dikkat çekerek, Türkiyenin destei ile Halepte bulunan sivil insanlar tahliye edildi. Daha önce topladmz un, erzak ve klk kyafetlerin olduu yardm trlarn Haleplilere ulatrdk. Bu kermesi de Haleplilerin ihtiyaçlarn karlamak için düzenledik. diye konutu.

Ana Sayfaya Git