AK Partili kadınlardan Halep'e yardım

AK Parti Diyarbakır Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Evsen, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığınca Halep için başlatılan yardım kampanyasına destek çağrısında bulundu.

Haberler 21.12.2016 - 09:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

nsanlk dramnn yaand Suriyenin Halep kentindeki sivil halk için Türkiyenin dört bir yanndan yardmlar sürüyor.

Bu kapsamda AK Parti Genel Merkez Kadn Kollar Bakanlnca 81 ilde balatlan kampanyaya ilikin partisinin il binas önünde, partiye üye kadnlarla basn açklamas yapan Evsen, yaanan terör saldrlarndan duyduklar üzüntüyü dile getirdi.

Rusyann Ankara Büyükelçisi Andrey Karlovun yaamn yitirdii saldry da iddetle knadklarn dile getiren Evsen, Rusya halkna Diyarbakrdan taziye dileklerini ilettiklerini belirtti.

Belli odaklar tarafndan Türkiyede iddet sistematik bir ekilde trmandrlmaya çallyor. Bize düen ülkemizde yaklmaya çallan bu atee kar zihnimizi, birliimizi ve ferasetimizi diri tutmaktr. Bu alçakça saldrlarn arkasnda her kim olursa olsun yüksek sesle unu ifade etmek istiyorum ki, baaramayacaksnz. Bizler Diyarbakrn, Ankarann, stanbulun Halep olmasna izin vermeyeceiz. diyen Evsen, Halepte büyük bir insanlk dramnn yaandn vurgulad.

YARDIM KAMPANYASI

Halepin Türkiye ile tarihi balar olan, medeniyet ve kültür kokan kadim bir ehir olduuna iaret eden Evsen, Halep halknn ölümle, sefaletle ve açlkla kar karya kaldn kaydetti.

Evsen, Halepli kardelerimizin bize ihtiyac var. Esed zaliminden kaçan bu kardelerimizin dertlerine çözümler üretmek hepimizin boynunun borcudur. Bizler bu sebeple bu zemheride ehirleri bombalanarak açla, sefalete ve bir meçhule sürüklenen Halepli kardelerimize ensar olmay görev biliyoruz. diye konutu.

AK Parti Genel Merkez Kadn Kollar Bakanlnca balatlan yardm kampanyasnda destek olacaklarn anlatan Evsen, Suriyelilerle ekmeklerini paylamak istediklerini aktard.

Evsen, duyarl ve hayrsever vatandalardan Halep için balatlan yardm kampanyasna destek olmalarn istedi.

Ana Sayfaya Git