Akar Sur'da esnafı gezi!

GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları sabah geldikleri Diyarbakır'da, merkez Sur İlçesi'ni gezerek, esnafla sohbet etti.

Haberler 04.04.2017 - 09:11 Son Güncelleme : 04.04.2017 - 09:15

Genelkurmay Bakan Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanlar ile birlikte Diyarbakra sürpiz bir ziyaret gerçekletirdi. Terörle mücadele konusunda askeri birimlerce yaplan çalmalar yerinde incelemek amacyla kente gelen Orgeneral Akar ve kuvvet komutanlar, merkez Sur lçesindeki tarihi içkaleyi de gezdi.

KOMUTANLAR DYARBAKIRDA

Dün sabah saatlerinde Diyarbakra gelen Genelkurmay Bakan Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutan Orgeneral Salih Zeki çolak, Hava Kuvvetleri Komutan Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutan Oramiral Bülent Bostanolu, 2nci Ordu Komutan Korgeneral smail Metin Temeli, l Valisi Hüseyin Aksoy ve dier protokol üyeleri karlad. Orgenaral Akar ve kuvvet komutanlarnn, Diyarbakra bir dizi ziyarette bulunmak ve terörle mücadele konusunda askeri birimlerce yaplan çalmalar yerinde incelemek amacyla geldikleri açkland.

ESNAFLARI ZYARET ETTLER

Orgeneral Akar ve komutanlar, çkale Müze Kompleksini gezdikten sonra, orada bulunan Valilik çalma ofisini ziyaret etti. Heyet daha sonra Gazi Caddesinde bir restoranda yemek yedi. Orgeneral Akar ve beraberindekiler, çkta çevredeki esnaf da ziyaret etti. çevredekilerin, Orgeneral Akar ve beraberindekiler ayrlrken alkladklar görüldü. Komutanlarn askeri birlikleri de ziyaret edecekleri belirtildi. Komutanlarn Diyarbakr ziyareti için çok geni güvenlik önlemleri alnd da görüldü.

Ana Sayfaya Git