Akar Sur'da esnafı gezi!

GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları sabah geldikleri Diyarbakır'da, merkez Sur İlçesi'ni gezerek, esnafla sohbet etti.

Akar Sur'da esnafı gezi!

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanları ile birlikte Diyarbakır'a sürpiz bir ziyaret gerçekleştirdi. Terörle mücadele konusunda askeri birimlerce yapılan çalışmaları yerinde incelemek amacıyla kente gelen Orgeneral Akar ve kuvvet komutanları, merkez Sur İlçesindeki tarihi içkaleyi de gezdi.

KOMUTANLAR DİYARBAKIR'DA

Dün sabah saatlerinde Diyarbakır'a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, 2'nci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'i, İl Valisi Hüseyin Aksoy ve diğer protokol üyeleri karşıladı. Orgenaral Akar ve kuvvet komutanlarının, Diyarbakır'a bir dizi ziyarette bulunmak ve terörle mücadele konusunda askeri birimlerce yapılan çalışmaları yerinde incelemek amacıyla geldikleri açıklandı.

ESNAFLARI ZİYARET ETTİLER

Orgeneral Akar ve komutanlar, İçkale Müze Kompleksi'ni gezdikten sonra, orada bulunan Valilik çalışma ofisini ziyaret etti. Heyet daha sonra Gazi Caddesi'nde bir restoranda yemek yedi. Orgeneral Akar ve beraberindekiler, çıkışta çevredeki esnafı da ziyaret etti. Çevredekilerin, Orgeneral Akar ve beraberindekiler ayrılırken alkışladıkları görüldü. Komutanların askeri birlikleri de ziyaret edecekleri belirtildi. Komutanların Diyarbakır ziyareti için çok geniş güvenlik önlemleri alındığı da görüldü.

Kaynak: Diyarbakır Söz