Aksoy'dan taziye ziyareti

Jandarma Karakoluna erzak teslimi dönüşünde PKK'lıların açtığı ateş sonucu şehit edilen Köy Korucusu Ferit Kaçar toprağa verildi. İl Valisi Hüseyin Aksoy, Kolordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri, taziye ziyaretinde bulundu.

Haberler 17.05.2017 - 09:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle ilçesindeki Jandanma Karakoluna erzak malzemesi teslim ettikten sonra evine dönerken PKKllarn kurduu pusuda ehit edilen ve önceki gece topraa verilen Köy Korucusu Ferit Kaçara Vali Hüseyin Aksoy taziye ziyaretinde bulundu.

Aksoya Kolordu Komutan Korgeneral Ali Sivri, Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, Jandarma Bölge Komutan Musa çitil, Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Güre, l Jandarma Komutan Ali Demir, l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Ergani Kaymakam Mesut çoban, Dicle Kaymakam Alparslan Klç elik etti.

ACINIZI PAYLAIYORUZ

ehit Güvenlik Korucusu Ferit Kaçar Gündoann ailesine ve aile yaknlarna taziye dileklerinde bulunan Vali Aksoy: Acnz paylamak ve taziyelerimizi iletmek üzere benimle beraber; Kolordu ve Jandarma Bölge Komutanmz, Büyük ehir Belediye Bakanmz, Cumhuriyet Basavcmz, l Emniyet Müdürümüz, l Jandarma komutanmz ve Kaymakamlarmzla beraber buradayz. Bu ac hepimizin acs, acnz paylayoruz. ehidimize Allahtan rahmet diliyoruz, mekan cennet, ruhu ad olsun. Onun ailesi bize emanet, biz her zaman onun bütün deerlerine bundan sonra da sahip çkmaya devam edeceiz. ehidimizin mekan cennet olsun bamz sa olsun diye konutu. Aile yaknlarna ba sal dileklerinde bulunan Vali Aksoy ve beraberindekiler, okunan dualarn ardndan taziye evinden ayrld.

Ana Sayfaya Git