Aksoy'dan taziye ziyareti

Jandarma Karakoluna erzak teslimi dönüşünde PKK'lıların açtığı ateş sonucu şehit edilen Köy Korucusu Ferit Kaçar toprağa verildi. İl Valisi Hüseyin Aksoy, Kolordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri, taziye ziyaretinde bulundu.

Aksoy'dan taziye ziyareti

Dicle ilçesindeki Jandanma Karakoluna erzak malzemesi teslim ettikten sonra evine dönerken PKK'lıların kurduğu pusuda şehit edilen ve önceki gece toprağa verilen Köy Korucusu Ferit Kaçar'a Vali Hüseyin Aksoy taziye ziyaretinde bulundu.

Aksoy'a Kolordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Jandarma Bölge Komutanı Musa Çitil, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, İl Jandarma Komutanı Ali Demir, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Ergani Kaymakamı Mesut Çoban, Dicle Kaymakamı Alparslan Kılıç eşlik etti.

ACINIZI PAYLAŞIYORUZ

Şehit Güvenlik Korucusu Ferit Kaçar Gündoğan'ın ailesine ve aile yakınlarına taziye dileklerinde bulunan Vali Aksoy: "Acınızı paylaşmak ve taziyelerimizi iletmek üzere benimle beraber; Kolordu ve Jandarma Bölge Komutanımız, Büyük Şehir Belediye Başkanımız, Cumhuriyet Başsavcımız, İl Emniyet Müdürümüz, İl Jandarma komutanımız ve Kaymakamlarımızla beraber buradayız. Bu acı hepimizin acısı, acınızı paylaşıyoruz. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyoruz, mekanı cennet, ruhu şad olsun. Onun ailesi bize emanet, biz her zaman onun bütün değerlerine bundan sonra da sahip çıkmaya devam edeceğiz. Şehidimizin mekanı cennet olsun başımız sağ olsun" diye konuştu. Aile yakınlarına baş sağlığı dileklerinde bulunan Vali Aksoy ve beraberindekiler, okunan duaların ardından taziye evinden ayrıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz