Annelerden doğum günü!

Dağa kaçırılan çocukları için HDP il binası önünde evlat nöbetini sürdüren aileler, üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı bulunan pastayı devlet korumasındaki çocuklara gönderdi.

Haberler 27.02.2020 - 11:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr anneleri Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann doum gününü kutlad.

çocuklarnn daa kaçrlmasndan HDPyi sorumlu tutan Diyarbakr annelerinin 3 Eylül 2019da balatt oturma eylemi 177nci gününde sürüyor.

Evlat nöbetini sürdüren aileler, Cumhurbakan Erdoann 66nc doum günü dolaysyla hazrlattklar, üzerinde fotoraf bulunan pastay devlet korumasndaki çocuklara gönderdi.

RESLE DOUM GÜNÜ

Cumhurbakan Erdoan ile anneleri temsilen telefonda görüen Ayegül Biçer, doum gününü kutlad Erdoana Ellerinizden öpüyorum Sayn Cumhurbakanm. Rabbim yar ve yardmcnz olsun. Herkesin size selam var. diye konutu.

Erdoan da bütün ailelerin evlatlarna kavumas temennisinde bulunarak selamlarn iletti.

Aileler, görümenin ardndan mutluluklarn alkla ifade etti.

Görümenin ardndan açklama yapan Biçer, doum gününü kutlamak istedikleri Cumhurbakan Erdoann, kendileri ile irtibata geçmesinden duyduklar memnuniyeti dile getirdi.

Biçer, Buradan doum gününü yine defalarca kutluyoruz. Rabbim reisi bamzdan eksik etmesin, uzun ömürler versin. 2023te de kendisini bamzda görmek istiyoruz. nallah sonuna kadar kendisi ile yola devam edeceiz. ifadelerini kulland.

Baba eyhmus Kaya da aileler adna Cumhurbakan Erdoann doum gününü kutladklarn belirterek Allah onu bamzdan eksik etmesin dedi.

Ana Sayfaya Git