"Ayasofya camiye dönüştürülmeli"

Ayasofya'nın camiye dönüştürülmesi gerektiğini belirten Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ayasofya müjdesinin kendilerini memnun ettiğini ifade etti.

Haberler 29.03.2019 - 01:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Gönüllü Teekküller Vakf, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann geçtiimiz gün Ayasofyann müze statüsünden çkarlarak cami olarak anlacan belirtmesiyle ilgili yazl bir açklama yapt.

Erdoann Ayasofya müjdesinin kendilerini memnun ettiini ifade eden Türkiye Gönüllü Teekküller Vakf, Ayasofyann camiye dönütürülmesi gerektiini kaydetti.

Açklamada, Cumhurbakanmzn, Ayasofyann cami olarak açlmas yönündeki son açklamalar milletimiz için müjdeli bir haberdir. Bu gelimeyi memnuniyetle karlyor, cumhurbakanmz takdir ve tebrik ediyoruz. Milli tarih uuru bunu gerektirir. Milletimize büyük mutluluk yaatacak bu hayrl gelime dört gözle beklenmektedir. Yeni Zelandadaki camilere yaplan saldrlarda, Türkiye tehdit edilmi, Ayasofyann tekrar kilise olarak açlmas çalmalar gün yüzüne çkmtr. Bunun ardndan, Golan Tepelerinin israile ilhak için Amerikann tavr da tesadüf deildir. Düman alttan alta çalmaktadr. Güçsüz olduumuz bir zaman gözlemektedir. Oynanan oyunlar ortadadr. denildi.

Ayasofyann camiye dönütürülmesi gerektiine iaret edilen açklamann devamnda, Milli birliimizi muhafaza ederek, canla bala çaltmz sürece üstesinden gelemeyeceimiz hiçbir meselemiz yoktur. Ayasofyann açlmas da buna baldr. TGTV olarak, Fatih Sultan Mehmet Hann bir vakf olan Ayasofyann camiye dönütürülmesini istemekteyiz. Sayn Cumhurbakanmzn çalmalarn gönülden desteklediimizi kamuoyuna sayglarmzla arz ederiz. ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfaya Git