Bağlar Belediyesi’nden camilerde temizlik seferberliği

Bağlar Belediyesi, kentteki camileri temizlemek için çalışma başlattı. Camilerdeki halılar, mobil yıkama aracı ve vakumlu halı yıkama makineleri kullanılarak köpüklü suyla yıkanıyor.

Haberler 27.08.2019 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ibadet yerlerinin temizliine özel önem verdiklerine dikkat çekerek yl boyunca devam edecekleri çalmalar kent geneline yayacaklarn söyledi. Beyolu, Ekiplerimizin yürüttüü titiz çalmalarla camilerimizi tertemiz hale getirmeyi amaçlyoruz dedi.

Mobil Ykama Arac le Hem Ykama, Hem Kurulama

Balar Belediyesi, kent genelindeki camileri ve ibadet yerlerini temizlemek için seferberlik ilan etti. Mobil ykama arac ve vakumlu hal ykama makineleri kullanlarak köpüklü suyla ykanan camilerdeki hallar, önce ykanyor daha sonra ise ayn makine ile kurulanyor.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Balar Belediyesi Temizlik leri Müdürlüüne bal ekiplerin Balarda bulunan 150 cami ve ibadet yerinin yan sra Diyarbakr genelindeki camilerde de ayn çalmay yapacan açklad.

badet Yerlerinin Temizliine Özel Önem Veriyoruz

Bakan Beyolu,Temizlie çok önem veren bir anlaya ve inanca sahibiz. Camilerimiz ve ibadet yerlerimizin temiz olmas çok anlam ifade ediyor. Buna çok dikkat ediyoruz. Belediye olarak bu konuda titiz bir çalma balattk. Camilerdeki hallar mobil ykama arac ve vakumlu hal ykama makineleri kullanarak köpüklü suyla temizliyoruz. Amacmz tüm camilerimizi temiz ve prl prl hale getirmektir. Sadece hizmet alanmza giren Balardaki ibadet yerlerini deil, Diyarbakrdaki tüm ibadet yerlerini temizlemek istiyoruz. Yl boyunca bu çalmalarmz devam edecektir diye konutu.

Halkmza Hizmet Etmeyi Siyaset Üstü Görüyoruz

Belediye olarak sadece hizmeti esas aldklarn dile getiren Bakan Beyolu,Sayn cumhurbakanmz belediyecilikten geliyor ve bu konuda zaten marka olmutur. Belediyeler olarak her zaman için sadece hizmete odaklanmamz, bu ii siyaset üstü tutmamz gerektiini dile getiriyor. Balar Belediyesi olarak tam da bu noktadayz. Göreve geldiimizden beri sadece halkmza hizmet etmeyi esas alarak buna göre çalmalar yapyoruz. Halkmzn mutluluu ve hizmet talepleri bizim için deerlidir. Temizlik olayna çok önem veriyoruz. Bu konuda somut ve sonuç getirici admlar atmaya devam edeceiz. dedi.

Ana Sayfaya Git