Bağlar değer kazanacak?

Vali Güzeloğlu ile vatandaşlarla iftar yapan Bağlar belediye Başkanı Beyoğlu şöyle seslendi; “Bağlar hak ettiği değere kavuşuyor”

Haberler 14.05.2019 - 01:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar Belediyesi Bakan Hüseyin Beyolu tarafndan ilçedeki yoksul ve fakir ailelerin faydalanmasna yönelik kurduu iftar çadrna eiyle önceki gün konuk olan l Valisi Hasan Basri Güzelolu vatandalarla birlikte iftar yapt. Güzelolu, Balar bizim için çok güzel ve özel bir ilçe. nallah yeni dönemde Balar, gelien ve güçlenen Diyarbakrn en fazla hissedilen ilçesi olacak dedi.

Diyarbakrdaki merkez ilçeler arasnda AK Partinin tek belediyesi olan Balar Belediyesince, Gulan Park içerisinde açlan iftar çadr Balar halkna hizmet veremeye devam ediyor. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun göreve gelmesinin hemen ardndan açlan iftar çadrnda her gün 3000e yakn kiiye scak yemek veriliyor.

L VALS çADIRDA FTAR AçTI

l Valisi Hasan Basri Güzelolu önceki gün çadr ziyaret ederek, vatandalarla birlikte iftar yapt. ftara Vali Güzelolu ve ei Aye Güzelolunun yan sra Balar Kaymakam Bar Demirta ve ei, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Balar Belediyesi Meclis Üyeleri, Ak Parti Balar lçe Tekilat Yöneticileri kadn ve gençlik kollar üyeleri ile çok sayda vatanda katld. Güzelolu, iftarn ardndan vatandalara hitap etti. Konumasn banda bütün annelerin günlerini kutlayan Vali Güzelolu, kendisini dinleyen yal kadnlar yanna oturtulmas talimat vererek, onlarla ilgilendi.

BALAR BUGÜNE KADAR HAKKETT HZMET ALMADI

Balar ilçesinin sorunlarn bildiklerini ifade eden Vali Güzelolu, Bugün Balarda çok güzel bir cokuyu paylayoruz. Bu ortam hazrlayan, bu hizmeti Balar insanna sunan belediye bakanmza teekkür ediyorum. Balar bizim için çok güzel ve özel bir ilçe, Balarn her bir köesine hizmeti götürmek noktasnda bakanmzn çok içten bir gayreti ve samimiyeti var. nallah yeni dönemde Balar, gelien ve güçlenen Diyarbakrn en fazla hissedilen ilçesi olacak. Balar bugüne kadar hakkettii hizmeti almad. Balarn her bir köesine hizmetler ulatrlmad. Sayn bakannn samimiyetiyle inallah bu hizmetleri götürecek, bizde Balarn yannda olacaz. Biz Balarn güzel insanlarnn hizmete susadn biliyoruz. Bu dönemde hizmet seferberliiyle Balarn deimesini, gelimesini ve her açdan özledii ulaacan diliyorum. Diyarbakrn her köesine ve her kiisine yönelik bu hassasiyetimiz devam edecek dedi.

BELEDYE BAKANI BEYOLU

Hüseyin Beyolu, vatandalarn Ramazan ayn tebrik etti. Beyolu, Balar ilçemizde artk kardelik, huzur, bar, hizmet zamandr. Bizim u anda tek hedefimiz devlet ve siyasetçiler olarak el ele vererek Balara, halkmza hizmet edeceiz, dertlerine derman olacaz, gönüllerine gireceiz, skntlar ne ise o noktada kendilerine yardmc olacaz, olmak zorundayz. nsanlar bizlere inanyor ve bu inanc boa çkarmayacaz, kendilerine hizmet edeceiz. Halkmzn talepleriyle ilgilenmek bizleri mutlu ettii gibi sosyal belediyecilikte, gönül belediyecilii de yapacaz. Biz halkmza hizmet edeceiz inallah, tek hedefimiz budur. Halkmzn teveccühü karsnda bugün çok duygulandm, mutlu oldum. Özellikle halkmzn kardelik duygular ile l, l gözleriyle bakmalar, birlik ve beraberliimizi görmek beni ziyadesiyle mutlu etti. Ayn güzel duygular valimizde de gördüm, hissettim. Dolaysyla halkmz çok güzel eylere layktr, bizde bu noktada elimizden gelen tüm imkanlarla hizmetlerindeyiz. Bu anlamda Balar halkmza çok teekkür ediyorum, minnettarm. Biz Balar halkmz için gecemizi, gündüzümüzü bir edip yanlarnda olacaz. çok ksa bir zaman dilimi içerisinde Balarmz hizmetle buluturacaz ve her eyden önce bilinmelidir ki biz Balarmzda yaayan aziz ve nezih insanlarmzn hizmetkarlar olacaz. Bizi en fazla bu mutlu eder dedi.

Ana Sayfaya Git