Bağlar değer kazanacak?

Vali Güzeloğlu ile vatandaşlarla iftar yapan Bağlar belediye Başkanı Beyoğlu şöyle seslendi; “Bağlar hak ettiği değere kavuşuyor”

Bağlar değer kazanacak?

Merkez Bağlar Belediyesi Başkanı Hüseyin Beyoğlu tarafından ilçedeki yoksul ve fakir ailelerin faydalanmasına yönelik kurduğu iftar çadırına eşiyle önceki gün konuk olan İl Valisi Hasan Basri Güzeloğlu vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Güzeloğlu, “Bağlar bizim için çok güzel ve özel bir ilçe. İnşallah yeni dönemde Bağlar, gelişen ve güçlenen Diyarbakır’ın en fazla hissedilen ilçesi olacak” dedi.

Diyarbakır'daki merkez ilçeler arasında AK Partinin tek belediyesi olan Bağlar Belediyesince, Gulan Parkı içerisinde açılan iftar çadırı Bağlar halkına hizmet veremeye devam ediyor. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun göreve gelmesinin hemen ardından açılan iftar çadırında her gün 3000'e yakın kişiye sıcak yemek veriliyor.

İL VALİSİ ÇADIRDA İFTAR AÇTI

İl Valisi Hasan Basri Güzeloğlu önceki gün çadırı ziyaret ederek, vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. İftara Vali Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu’nun yanı sıra Bağlar Kaymakamı Barış Demirtaş ve eşi, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağlar Belediyesi Meclis Üyeleri, Ak Parti Bağlar İlçe Teşkilatı Yöneticileri kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Güzeloğlu, iftarın ardından vatandaşlara hitap etti. Konuşmasın başında bütün annelerin günlerini kutlayan Vali Güzeloğlu, kendisini dinleyen yaşlı kadınları yanına oturtulması talimatı vererek, onlarla ilgilendi.

“BAĞLAR BUGÜNE KADAR HAKKETTİĞİ HİZMETİ ALMADI”

Bağlar ilçesinin sorunlarını bildiklerini ifade eden Vali Güzeloğlu, “Bugün Bağlarda çok güzel bir coşkuyu paylaşıyoruz. Bu ortamı hazırlayan, bu hizmeti Bağlar insanına sunan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Bağlar bizim için çok güzel ve özel bir ilçe, Bağların her bir köşesine hizmeti götürmek noktasında başkanımızın çok içten bir gayreti ve samimiyeti var. İnşallah yeni dönemde Bağlar, gelişen ve güçlenen Diyarbakır’ın en fazla hissedilen ilçesi olacak. Bağlar bugüne kadar hakkettiği hizmeti almadı. Bağların her bir köşesine hizmetler ulaştırılmadı. Sayın başkanının samimiyetiyle inşallah bu hizmetleri götürecek, bizde Bağların yanında olacağız. Biz Bağların güzel insanlarının hizmete susadığını biliyoruz. Bu dönemde hizmet seferberliğiyle Bağların değişmesini, gelişmesini ve her açıdan özlediği ulaşacağını diliyorum. Diyarbakır’ın her köşesine ve her kişisine yönelik bu hassasiyetimiz devam edecek” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI BEYOĞLU

Hüseyin Beyoğlu, vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti. Beyoğlu, “Bağlar ilçemizde artık kardeşlik, huzur, barış, hizmet zamanıdır. Bizim şu anda tek hedefimiz devlet ve siyasetçiler olarak el ele vererek Bağlar’a, halkımıza hizmet edeceğiz, dertlerine derman olacağız, gönüllerine gireceğiz, sıkıntıları ne ise o noktada kendilerine yardımcı olacağız, olmak zorundayız. İnsanlar bizlere inanıyor ve bu inancı boşa çıkarmayacağız, kendilerine hizmet edeceğiz. Halkımızın talepleriyle ilgilenmek bizleri mutlu ettiği gibi sosyal belediyecilikte, gönül belediyeciliği de yapacağız. Biz halkımıza hizmet edeceğiz inşallah, tek hedefimiz budur. Halkımızın teveccühü karşısında bugün çok duygulandım, mutlu oldum. Özellikle halkımızın kardeşlik duyguları ile ışıl, ışıl gözleriyle bakmaları, birlik ve beraberliğimizi görmek beni ziyadesiyle mutlu etti. Aynı güzel duyguları valimizde de gördüm, hissettim. Dolayısıyla halkımız çok güzel şeylere layıktır, bizde bu noktada elimizden gelen tüm imkanlarla hizmetlerindeyiz. Bu anlamda Bağlar halkımıza çok teşekkür ediyorum, minnettarım. Biz Bağlar halkımız için gecemizi, gündüzümüzü bir edip yanlarında olacağız. Çok kısa bir zaman dilimi içerisinde Bağlarımızı hizmetle buluşturacağız ve her şeyden önce bilinmelidir ki biz Bağlarımızda yaşayan aziz ve nezih insanlarımızın hizmetkarları olacağız. Bizi en fazla bu mutlu eder” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz