Bağlar'da asfalt çalışması

Bağlar Belediyesi, 8. Ana Jet Üs Komutanlığı bölgesinde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Haberler 20.12.2019 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, 8. Ana Jet Üs Komutanl bölgesinde asfaltlama çalmas gerçekletirdi. Asfalt çalmalarn yerinde inceleyen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu,bazalt tandan ürettikleri scak ve kaliteli asfaltla mahalle ve sokaklarn yan sra kamusal ve güvenlik alanlarna da hizmet verdiklerini belirterek, 8. Ana Jet Üs Komutanl bölgesinde baarl bir asfaltlama çalmas gerçekletirdik. nallah zaman içerisinde tüm Diyarbakrn ihtiyacn karlayacak kadar asfalt üreteceiz.Asfaltsz yer brakmamay amaçlyoruz dedi.

ASFALT çALIMALARINA SON SÜRAT DEVAM

Karacadaa özgü olan ve dünyann en kaliteli asfalfnn ham maddesi olarak deerlendirilen,halk arasnda Diyarbakr Bazalt olarak bilinen bazalt talarn arazilerden temizleyerek vatandalar için tarm alanlar yaratan,buralardan çkard talar da Karacada bölgesinde kurduu asfalt plent tesisinde scak asfalt ve mucura dönütüren Balar Belediyesi,ehir içinde ve ehir dnda asfaltlama çalmalarna devam ediyor.

Yerleim yerlerinde asfaltlama çalmalarna devam eden belediye ekipleri,son olarak Diyarbakr 8. Ana Jet Üs Komutanl bölgesinde asfaltlama çalmas gerçekletirdi.

DYARBAKIRIN ASFALT HTYACINI KARILIYORUZ

Komutanlk bölgesinin ana ve yan yollarnn yan sra lojmanlarn bulunduu alanlarda da asfaltlama çalmas yaplrken, çalmalar yerinde inceleyen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, bazalt tandan ürettikleri scak ve kaliteli asfaltla mahalle ve sokaklarn yan sra kamusal ve güvenlik alanlarna da hizmet verdiklerini belirtti.

Diyarbakrn tüm ihtiyacn karlayacak kadar asfalt üretmeyi amaçladklarn ifade eden Beyolu, 8. Ana Jet Üs Komutanl bölgesinde baarl bir asfaltlama çalmas gerçekletirdik. nallah zaman içerisinde tüm Diyarbakrn ihtiyacn karlayacak kadar asfalt üreteceiz.Asfaltsz yer brakmamay amaçlyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git