Görüş Bildir

Bağlar'da asfalt çalışması

Bağlar Belediyesi, 8. Ana Jet Üs Komutanlığı bölgesinde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Bağlar'da asfalt çalışması

Bağlar Belediyesi,  8. Ana Jet Üs Komutanlığı bölgesinde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,bazalt taşından ürettikleri sıcak ve kaliteli asfaltla mahalle ve sokakların yanı sıra kamusal ve güvenlik alanlarına da hizmet verdiklerini belirterek,” 8. Ana Jet Üs Komutanlığı bölgesinde başarılı bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdik.  İnşallah zaman içerisinde tüm Diyarbakır’ın ihtiyacını karşılayacak kadar asfalt üreteceğiz.Asfaltsız yer bırakmamayı amaçlıyoruz” dedi.

ASFALT ÇALIŞMALARINA SON SÜRAT DEVAM

Karacadağ’a özgü olan ve dünyanın en kaliteli asfalfının ham maddesi olarak değerlendirilen,halk arasında “Diyarbakır Bazaltı” olarak bilinen bazalt taşlarını arazilerden temizleyerek vatandaşlar için tarım alanları yaratan,buralardan çıkardığı taşları da Karacadağ bölgesinde kurduğu asfalt plent tesisinde sıcak asfalt ve mucura dönüştüren Bağlar Belediyesi,şehir içinde ve şehir dışında asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Yerleşim yerlerinde asfaltlama çalışmalarına devam eden belediye ekipleri,son olarak Diyarbakır  8. Ana Jet Üs Komutanlığı bölgesinde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

“DİYARBAKIR’IN ASFALT İHTİYACINI KARŞILIYORUZ”

Komutanlık bölgesinin ana ve yan yollarının yanı sıra lojmanların bulunduğu alanlarda da asfaltlama çalışması yapılırken, çalışmaları yerinde inceleyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bazalt taşından ürettikleri sıcak ve kaliteli asfaltla mahalle ve sokakların yanı sıra kamusal ve güvenlik alanlarına da hizmet verdiklerini belirtti.

Diyarbakır’ın tüm ihtiyacını karşılayacak kadar asfalt üretmeyi amaçladıklarını ifade eden Beyoğlu,” 8. Ana Jet Üs Komutanlığı bölgesinde başarılı bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdik.  İnşallah zaman içerisinde tüm Diyarbakır’ın ihtiyacını karşılayacak kadar asfalt üreteceğiz.Asfaltsız yer bırakmamayı amaçlıyoruz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi