Bağlar’ın çevre koruma ekipleri iş başında

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatı ile ilçe genelinde denetimlerini artıran Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, birçok noktada denetim yaparak cadde ve sokaklara çöp döken vatandaşlara uyarılarda bulunuyor.

Haberler 29.08.2019 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Zamansz braklan çöp ve atklarn insan saln tehdit ettiini dile getiren ekipler, çöp toplama saatlerine uyulmas konusunda da vatandalar bilinçlendirmeye çalyor.

Ev Ve yerleri Ziyaret Edilerek Uyarlar Yaplyor

Balar Belediyesi,Temiz Balar slogan ile balatt temizlik çalmalarnda önemli bir çalmay hayata geçirdi. Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun talimatyla çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüü ile Zabta Müdürlüü bünyesinde oluturulan ekipler, ilçede evleri ve i yerlerini ziyaret ederek vatandalar temizlik ve çevreyi koruma konusunda bilinçlendirmeye çalyor. Balarn eski yerleim yerlerinde balayan uygulamann tüm semtlere yaylmas planlanyor.

Zamansz çöp brakmayn, kendi salnz tehdit etmeyin

lçe genelinde denetimleri artran ekipler, sabahn erken saatlerinde balayan uygulamada zamansz braklan çöp ve atklarn insan saln tehdit ettiini dile getirerek çöp toplama saatlerine uyulmas konusunda da vatandalara uyarlarda bulunuyor.

Belediyenin belirledii çöp toplama saatlerine uyulmamasnn ehrin görüntüsünü de bozduunu dile getiren çevre koruma ekipleri,temiz bir Balar bilinci olumas halinde vatandalar için huzurlu ve mutlu bir yaam imkan oluacana dikkat çekerek çevre temizliinin önemine dikkat çekiyor.

Vatandalarmzla el ele vererek temiz bir balar oluturacaz

Konuyla ilgili deerlendirmede bulunan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu,Göreve geldiimizden beri temizlik konusuna vurgu yapyoruz. Ekiplerimizin rahat çalmas için gerekli teknik imknlar oluturduk. imdi de temizlik ve çevreyi koruma hassasiyetinin olumas için ekipler görevlendirdik. Bu ekiplerimiz vatandalar evlerinde ve iyerlerinde ziyaret ederek temizlik ve çevre konusunda bilgilendiriyor. Bunun çok etkili ve faydal sonuçlar getirdiini görüyoruz. Ekiplerimiz bu çalmalarn artrarak devam ettirecek. Vatandalarmzla el ele gönül gönüle vererek temiz bir Balar imaj oluturacaz. Vatandalarmzn saduyusuna ve kendi kentine kar olan sevgisine inanyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git