Başkan Beyoğlu’ndan Mevlid Kandili mesajı

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu Mevlid kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haberler 08.11.2019 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Beyolu mesajnda u ifadelere yer verdi; lemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin dünyaya geliinin yldönümü olan Mevlid Kandilini bir kez daha idrak ediyoruz.

NEFSN MUHASEBES

Sevgili peygamberimizin doumu sebebiyle Mevlid Kandilini nefis muhasebesi için bir frsat bilmeliyiz. Birlik ve beraberlie, kardelie her zamankinden daha çok ihtiyacmzn olduu bu günlerde Mevlid Kandilini de vesile edinerek dostluumuzu pekitirmeliyiz.

Birlik ve beraberliimize zarar verecek davranlardan uzak durmalyz. Sevgili peygamberimizi ve Onun öütlerini en güzel ekilde anlamak ve hayatmza uygulamak durumundayz. Onun sünnetlerini yaamak mutluluun, huzurun, birlik, beraberliin ve kardeligin yoludur.

ONUN SEVGSYLE

Efendimiz(s.a.v.) bizlerin yaants için en güzel örnektir. Bu mübarek gece vesilesiyle Peygamber Efendimizi daha yakndan tanmann ve çocuklarmz Onun sevgisi ile yetitirmenin gayreti içerisinde olmak temennisiyle, Mevlid Kandilinin tüm insanla sevgi, bar ve huzur getirmesini diliyor, Diyarbakrl hemehrilerimizin ve bütün vatandalarmzn ve slm leminin Mevlid Kandilini tebrik ediyorum.

Ana Sayfaya Git