Batman’da 4-6 yaş Kur’an kursu açıldı

Batman’da 4-6 yaş öğrenci grubu için Okul Öncesi Din Eğitimi Projesi kapsamında iki ayrı mahallede Kur’an kursu açıldı.

Haberler 23.10.2019 - 10:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman l Müftülüünce hayrseverlerin destei ile çamltepe ve Gültepe mahallelerinde iki ayr Kuran kursu açld. Açl törenine Batman Valisi Hulusi ahin, Batman l Müftüsü Turgut Erhan, örenciler ve velileri katld.

Okul Öncesi Din Eitimi Projesi kapsamnda açlan Kuran kursunda konuan Batman l Müftüsü Turgut Erhan, çocuklarn gelecei olduunu söyledi.

KURAN KURSU

Erhan, üphesiz evlatlarmz çocuklarmz bizlerin göz nuru, gönül feri, cennet çiçei ve geleceimiz, ümidimizdir. Onlar maddi ve manevi anlamda yetitirebilmek onlara hem milli kültürümüzü hem örfi kültürümüzü hem de dini kültürümüzü vermekte benimsetmekte bata eitimciler olmak üzere her anne ve babann görev ve vazifesidir. O çocuklar büyüdüü zaman eer erkek evladysa ya gazi ol ya ehit duygusu ile yetitirir, eer kz evladysa kzm öyle terbiye ettim öyle terbiye ettim ki ölürse yer beensin kalrsa yar beensin derler. O bakmdan çocuklarmzn maddi bölümüne ününe deer verdiimiz kadar onlarn manevi dünyalarn da doru bilgi ile mücehhez hale getirip bir takm çevre etrafta büyüdükleri zaman ellerine alabilecek ve bata milleti olmak üzere devlete adeta ihanet çerçevesi içerisinde onlar alp götürecek olan bir takm olumsuzluklara kaptrmamak için ite bu kurslarmz temek dini bilgileri vermesi açsndan da çocuklarmza yol göstermesi açsndan da doru bilgileri onlara verebilmek adna da son derece önemlidir dedi. Konumalarn ardndan Kuran kursu açl gerçekletirildi.

Ana Sayfaya Git