Bayraklı destek!

Diyarbakır'ın Eğil ilçe Belediyesince Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla ilçeye Türk bayrağı dikildi, dualar edildi.

Haberler 31.01.2018 - 08:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Belediye Bakan Vekili Kaymakam Kürad Atakn talimatyla, Afrin bölgesinde teröristleri etkisiz hale getirmek, bölge halkn terör örgütü üyelerinin bask ve zulmünden kurtarmak amacyla balatlan harekatta ehit düen askerler ansna Kuran- Kerimde ismi geçen 25 peygamberden Zülkifl ile Elyesa peygamberlerin kabirlerinin bulunduu Ziyaret Tepesine Türk bayra dikildi.

40 metre yüksekliindeki diree aslan büyük Türk bayra ehitler ansna dalgalanyor.

AFRNE DESTEK BAYARI

Belediye Bakan Vekili Atak yapt açklamada, kutsal bir mekanda Türk bayran dalgalandrmann onurunu yaadklarn söyledi.

Atak, unlar kaydetti:

Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkesi etrafnda bütünleen milletimiz bugün yaad tehditleri de bertaraf edecektir. Milli birlik ve bütünlüümüze göz dikmi alçaklar önünde mutlaka zafer kazanlacaktr. Bu bayrak göklerde dalgalandkça dostluk ve kardeliimiz hiç bitmeyecek, birliimiz ve beraberliimiz hep devam edecek, bayramz kyamete kadar ülkemiz semalarnda özgür bir ekilde dalgalanacaktr. ehitlerimiz ansna göndere çektiimiz bayramz ilçe semalarnda her daim dalgalanacak. Rabbim kahraman askerlerimize zafer nasip etsin.

Atak ve beraberindekiler daha sonra harekatn baaryla sonuçlanmas için Fetih Suresi okudu.

Ana Sayfaya Git