Görüş Bildir

Bayraklı destek!

Diyarbakır'ın Eğil ilçe Belediyesince Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla ilçeye Türk bayrağı dikildi, dualar edildi.

Bayraklı destek!

Belediye Başkan Vekili Kaymakam Kürşad Atak'ın talimatıyla, Afrin bölgesinde teröristleri etkisiz hale getirmek, bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla başlatılan harekatta şehit düşen askerler anısına Kur'an-ı Kerim'de ismi geçen 25 peygamberden Zülkifl ile Elyesa peygamberlerin kabirlerinin bulunduğu Ziyaret Tepesi'ne Türk bayrağı dikildi.

40 metre yüksekliğindeki direğe asılan büyük Türk bayrağı şehitler anısına dalgalanıyor.

AFRİNE DESTEK BAYARĞI

Belediye Başkan Vekili Atak yaptığı açıklamada, kutsal bir mekanda Türk bayrağını dalgalandırmanın onurunu yaşadıklarını söyledi.

Atak, şunları kaydetti:

"Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkesi etrafında bütünleşen milletimiz bugün yaşadığı tehditleri de bertaraf edecektir. Milli birlik ve bütünlüğümüze göz dikmiş alçaklar önünde mutlaka zafer kazanılacaktır. Bu bayrak göklerde dalgalandıkça dostluk ve kardeşliğimiz hiç bitmeyecek, birliğimiz ve beraberliğimiz hep devam edecek, bayrağımız kıyamete kadar ülkemiz semalarında özgür bir şekilde dalgalanacaktır. Şehitlerimiz anısına göndere çektiğimiz bayrağımız ilçe semalarında her daim dalgalanacak. Rabbim kahraman askerlerimize zafer nasip etsin."

Atak ve beraberindekiler daha sonra harekatın başarıyla sonuçlanması için Fetih Suresi okudu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi