Bayram alarmı

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kurban Bayramı öncesinde gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerini artırdı.

Haberler 08.08.2019 - 10:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Halk salnn korunmas amacyla yl boyunca rutin denetimlerini sürdüren Balar Belediyesi Zabta Müdürlüüne bal ekipler, Kurban Bayram öncesinde tatl ve ekerleme üretimi yapan imalathaneler ile sat noktalarna yönelik denetimlerini artrd. Yaplan denetimlerde gda üretimi, depolama ve sat noktalar, temizlik ve hijyen koullar, personelin kiisel bakm, gramaj, son kullanm tarihi ve saklama koullar açsndan titiz bir denetimden geçirilirken, denetimlerin artrlmas vatandalar memnun etti.

Yasal ilem uygulanyor

Balar Belediyesi Zabta Müdürlüü ekipleri, halk salnn korunmas amacyla gda üretim ve sat yapan i yerlerine yönelik rutin denetimlerinin bayram öncesi artrd belirtilerek, denetimlerin aralksz sürdürüleceini dile getirdi. Zabta ekipleri, market, frn, pastane ve unlu mamul üretim yerlerinde denetim yaparak standartlara uymayanlar hakknda yasal ilem uygulad.

Zabta ekipleri, gda salnn yan sra kaldrm igalleri, trafik ve ruhsatsz i yerleri gibi konularda da denetimler yaparak önce uyarlarda bulunuyor, daha sonra ise uyarlara uymayanlar hakknda yasal ilem uyguluyor.

Ana Sayfaya Git