Bedirhan'ı yaşatalım!

Diyarbakırlı 17 yaşındaki Bedirhan’ın beyninde tümör tespit edildi,. Maddi durumu yetersiz olan aile, çocuklarının tedavisine devam edemedi, Evladı gözleri önünde eriyen aile, yetkililere seslenerek yardım istedi.

Haberler 30.07.2019 - 00:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Hani ilçesinde ikamet eden 17 yandaki Bedirhan Ekinin beyninde tümör tespit edildi. Diyarbakrda tedavisi yaplan fakat maddi imkanszlktan dolay tedavisine devam edilemeyen Bedirhann annesi Aysel Ekin, yetkililere seslenerek, Benim cierim yanyor, olumun tedavisini bulsunlar, tüm Türkiyeye sesleniyorum Bedirhanm yaatn dedi.

Hani ilçesinde ikamet eden 17 yandaki Bedirhan Ekinin beyninde küçük yata tümör olutu. Tümörün herhangi bir olumsuzluk göstermemesi nedeni ile hastal bilinmeyen Bedirhann ailesi, çocuklarnn yaklak 2 ay önce baygnlk geçirmesi sonucu ac haberi ald. Doktorlar tarafndan yaplan muayenede beyninde tümör olduu tespit edilen Bedirhan, Dicle Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesindeki ilemlerinin ardndan taburcu edildi. Maddi durumlar yetersiz olan aile, yetkililere seslenerek Bedirhann tedavi edilmesini istedi.

Cierim yanyor, olumu yaatn

Bedirhann annesi Aysel Ekin (42), çocuunun tam teekkülü bir hastanede tedavisi yaplmas gerektiini fakat maddi imkanszlktan dolay yaptramadklarn söyledi. Acl anne, Benim olum 17 yandadr. Olumun beyninde tümör olduu tespit edildi ve gittikçe de büyüyor. Hastadr çaresizdir. Bir anne olarak Cumhurbakanmza sesleniyorum, bana yardm etsin, oluma bir çözüm bulsun. Götürsün gezdirsinler. Doktorlar bana bir ay önce olunun zaman kalmam her an ölebilir dedi. Hangi bir anne ve hangi bir baba böyle dayanabilir ki ben dayanaym. Benim cierim yanyor sadece bana yardm etsinler olumun tedavisini bulsunlar dedi.

Bütün Türkiyeden olumun yaamas için yardm istiyorum

Bedirhann üniversiteye geçi snavnda baygnlk geçirdiini de anlatan Ekin, Olumu snava gönderirken olumun ba aryordu. Olum snav esnasnda uyumu yarm saat boyunca öyle kalm öretmenler gelmi ona demiler Bedirhan kalk snav bitti. O yüzden ben yardm istiyorum. Bütün Türkiye, Bedirhan için ayaklansn. Bütün Türkiye Bedirhan için çrpnsn yardm istiyorum. Cumhurbakanmzdan bir anne olarak yalvaryorum ve bir anne olarak rica ediyorum oluma bir çare bulsunlar. Benim maddi durumum olmad için Türkiyede sadece iki doktor var bu hastala çare olacak olumu götüremedim. Ama bana yardm etsinler. Bedirhanm yaatsnlar diye konutu.

Yaamak istediini belirten Bedirhan Ekin ise, Beynimde tümör olumu, hzla büyüyor ve bunun bir çaresi olmasn istiyorum. Cumhurbakanma sesleniyorum bana bir çare bulsunlar. Yaamak istiyorum eklinde ifade etti.

Ana Sayfaya Git