Belediyeden, annelere jest

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, "Başarılı kızlar Anneler Günü'nde annelerini gezdiriyor" projesi kapsamında başarılı 50 kız öğrenci ve anneleri için Şanlıurfa gezisi düzenledi.

Haberler 13.05.2017 - 09:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardin Büyükehir Belediyesi Kadn ve Gençlik Hizmetleri Daire Bakanl bünyesindeki geziye katlan kz örencilerle ve anneleri anlurfaya belediye çalanlarnca karanfillerle uurland.

Mardin Büyükehir Belediyesi Bakan Vekili Mustafa Yaman, annelerin mutlu olabilecei bir etkinlie imza atmann heyecann yaadklarn belirtti.

ANNELERE JEST YAPILDI

Örencilerin baarsnda emei olan anneleri onurlandrmak için böyle bir projeyi düündüklerini aktaran Yaman, Baarl kz örencilerimizle annelerini anlurfa gezisi için uurladk. Amacmz örencilerimize baarlarnn karl olarak annelerine bir gezi hediye etmek. dedi.

Belediyenin her zaman annelerin yannda olacan dile getiren Yaman, annelerin her daim kymetli olduunu aktard.

Yaman, Öyle ki bizim inanmzda, Cennet analarn ayaklar altndadr düüncesi hakimdir. Bizler Anneler Gününün sadece bir güne sdrlmamas gerektiine inanyoruz. Belediye olarak, Mardinli annelerin mutlu olmas adna her zaman onlarn yanndayz. Onlarla sürekli iç içe oluyor. Bu vesileyle elleri öpülesi annelerimizin Anneler Gününü gönülden kutlarm. diye konutu.

Ana Sayfaya Git