Beş çocuk babasıydı

Siirt'in Şirvan ilçesinde baraj gölünde balık tutmaya giden beş çocuk babası Hüseyin Güldürü, boğularak can verdi.

Haberler 24.07.2019 - 10:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirtin irvan ilçesine bal Pirinçli köyünde sabah saatlerinde baraj gölünde balk tutmaya giden 5 çocuk babas Hüseyin Güldürü (30) çkt kayann üzerinden kaymas sonucu baraj göletine dütü. Yüzme bilmeyen Güldürü, bir anda gözden kayboldu.

Olay, Siirtin irvan ilçesine bal Pirinçli köyü baraj gölünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde amcasnn olu ile balk tutmaya giden 5 çocuk babas Hüseyin güldürü, su kenarnda bulunan kayann üzerine çkt. Kayann kaygan olmas nedeni ile kayarak baraj gölüne düen Güldürü, yüzme bilmedii için suyun derinliklerinde bir anda gözlerden kayboldu. Yannda bulunan amcaolu durumu köy muhtarna bildirdi. Köy muhtar da önce arama kurtarma ekiplerine ardndan da yetkili makamlara haber verdi.

KURTARMA EKPLER

Arama kurtarma ekipleri, yaklak 2 saatlik bir aramann ardndan Güldürünün bedenine ulat. Sudan çkarld esnada yaam belirtileri bulunan ve halen nefes ald belirlenen Güldürüye salk ekipleri tarafndan suni teneffüs uyguland ve serum verilerek yaama dönmesi için her ne kadar müdahale edildiyse de hayata geri döndürülemedi.

irvan Devlet Hastanesi morguna kaldrlan Güldürünün cansz bedeni yaplacak otopsinin ardndan ailesine teslim edilecei örenildi.

Güldürünün ayrca 5 kardeinin bulunduu ve zihinsel engelli olduklar örenildi.

Ana Sayfaya Git