Görüş Bildir

Beş çocuk babasıydı

Siirt'in Şirvan ilçesinde baraj gölünde balık tutmaya giden beş çocuk babası Hüseyin Güldürü, boğularak can verdi.

Beş çocuk babasıydı

Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Pirinçli köyünde sabah saatlerinde baraj gölünde balık tutmaya giden 5 çocuk babası Hüseyin Güldürü (30) çıktığı kayanın üzerinden kayması sonucu baraj göletine düştü. Yüzme bilmeyen Güldürü, bir anda gözden kayboldu.

Olay, Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Pirinçli köyü baraj gölünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde amcasının oğlu ile balık tutmaya giden 5 çocuk babası Hüseyin güldürü, su kenarında bulunan kayanın üzerine çıktı. Kayanın kaygan olması nedeni ile kayarak baraj gölüne düşen Güldürü, yüzme bilmediği için suyun derinliklerinde bir anda gözlerden kayboldu. Yanında bulunan amcaoğlu durumu köy muhtarına bildirdi. Köy muhtarı da önce arama kurtarma ekiplerine ardından da yetkili makamlara haber verdi.

KURTARMA EKİPLERİ

Arama kurtarma ekipleri, yaklaşık 2 saatlik bir aramanın ardından Güldürü'nün bedenine ulaştı. Sudan çıkarıldığı esnada yaşam belirtileri bulunan ve halen nefes aldığı belirlenen Güldürü'ye sağlık ekipleri tarafından suni teneffüs uygulandı ve serum verilerek yaşama dönmesi için her ne kadar müdahale edildiyse de hayata geri döndürülemedi.

Şirvan Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Güldürü'nün cansız bedeni yapılacak otopsinin ardından ailesine teslim edileceği öğrenildi.

Güldürü'nün ayrıca 5 kardeşinin bulunduğu ve zihinsel engelli oldukları öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi