Beyoğlu hızır gibi

Ak Parti Merkez Bağlar İlçe Belediye Başkanı Beyoğlu, yoksul, hasta ve dezavantajlı vatandaşlara "hızır" gibi imdadına yetişerek, destek veriyor. Evlere çat-kapı yapan Beyoğlu, sorunların çözümüne yardımcı oluyor.

Haberler 20.01.2020 - 11:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez lçe Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yoksul, hasta ve dezavantajl vatandalarn evlerine çat-kap giderek skntlarn dinledi, sorunlarnn çözümü için çalma balatt.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Yeniköy mahallesinde yaayan yoksul, hasta ve dezavantajl vatandalara moral ziyareti gerçekletirdi ve skntlar için çalma balatt. Evlere çat-kap usulü giderek sorunlarn dinledii vatandalar, bakan Beyolunun görünce hem ard, hem de duyguland.

VATANDAIN YANINDAYIZ

Yatalak olan yal bir kadnla engelli olan genç bir kadn ziyaretinde kadnlarn sorunlarn dinleyen ve ilgilenen Beyolu, göreve balad günden bu yana hemen her gün vatandalarn ev ve i yerlerini ziyaret ettiini belirterek Yeniköy mahallesindeki bu tablodan çok etkilendiini söyledi. Beyolu, Gönül ister ki herkesin derdine derman olalm ama buna imkan yok. Yine de tüm gücümüzle vatandalarmzn yannda ve emrinde yer almaya devam edeceiz dedi. Hastalarla yakndan ilgilenen Beyolu, yaadklar skntlarn çözümü için ne gerekiyorsa yapacaklarn dile getirdi. Ziyarette duygusal anlar da yaand.

çAT KAPI EV ZYARETLER

Vatandalarn büyük ilgi gösterdii ve evlerine davet ettii Beyoluna ei Dürdane Beyolu, Ak Parti l Kadn Kollar Bakan Müzeyyen Kaya ve Ak Parti Balar lçe Kadn Kollar Bakan Fatime Alaku ta elik etti. Ziyaretleri srasnda mahalle frnna da urayan Beyolu, frnc esnafn rahatlatacak kararlar alacaklarn söyledi. Beyolu, Frnc esnafn önemsiyoruz.Önümüzdeki günlerde esnafmzn lehine olacak ve vatandamz madur etmeyecek kararlar ve tedbirler alacaz dedi.

GÖNÜLLERE GRMEYE DEVAM EDECEZ

Mahalle sakinleriyle çeitli konularda sohbet eden Bakan Beyolu, Mahalle mahalle ve sokak sokak ziyaretler gerçekletirerek her gün evlerinde vatandalarmza misafir oluyoruz.Yeniköy mahallesindeki tablo bizi çok etkiledi, duygulandrd. mkan olsa günün her saati vatandamzn yannda olmak isteriz. Cumhurbakanmzn liderliinde devletimizin verdii imkanlarla daha çok milletimizin yannda yer alacaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git