Beyoğlu'ndan birlik mesajı!

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Haberler 10.08.2019 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mesajnda hac ibadetini yerine getirmekte olan Müslümanlar için de temennilerde bulunan Bakan Beyolu Bütün ülkemiz genelinde olduu gibi, lçemizde de, birlik ve beraberliimizi, karlkl sayg, sevgi ve hogörü duygularyla pekitiren, Mübarek Kurban Bayramna ulam bulunuyoruz.Tüm ülkemizde ve güzel lçemiz Balar da Kurban Bayramn milletçe huzur, güven ve mutluluk içinde geçirmemiz dileiyle hepinizi saygyla, sevgiyle selamlyorum.

Ayrca milyonlarca Müslüman kardeimiz,vatandamz ve hemerimiz hac farizasn yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunuyor. Huzurlu ve salkl ekilde memleketlerine dönmelerini temenni ediyorum.

Ak le Hizmet Etmeye Devam Edeceiz

Liderimiz, cumhurbakanmz sayn Recep Tayyip Erdoann daima ifade ettii üzere ak ile koan yorulmaz. Biz de bu esasla her zaman halkmzn içinde olmaya, onlarla dertlemeye ve gönüllerine girmeye özen gösteriyoruz. Samimiyet, tevazü ve alçak gönüllü olmay esas alarak, hiçbir siyasi ayrm yapmadan tüm vatandalarmza hizmetkar olmaya çalyoruz. Bizim anlaymzda millete efendilik yok, millete hizmetkar olmak vardr. dedi.

Ana Sayfaya Git