Görüş Bildir

Beyoğlu'ndan birlik mesajı!

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Beyoğlu'ndan birlik mesajı!

Mesajında hac ibadetini yerine getirmekte olan Müslümanlar için de temennilerde bulunan Başkan Beyoğlu “Bütün ülkemiz genelinde olduğu gibi, İlçemizde de, birlik ve beraberliğimizi, karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü duygularıyla pekiştiren, “Mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmış bulunuyoruz.Tüm ülkemizde ve güzel İlçemiz Bağlar’ da Kurban Bayramını milletçe huzur, güven ve mutluluk içinde geçirmemiz dileğiyle hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.

Ayrıca milyonlarca Müslüman kardeşimiz,vatandaşımız ve hemşerimiz hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunuyor. Huzurlu ve sağlıklı şekilde memleketlerine dönmelerini temenni ediyorum.

“Aşk İle Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz”

Liderimiz, cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın daima ifade ettiği üzere “aşk ile koşan yorulmaz.” Biz de bu esasla her zaman halkımızın içinde olmaya, onlarla dertleşmeye ve gönüllerine girmeye özen gösteriyoruz. Samimiyet, tevazü ve alçak gönüllü olmayı esas alarak, hiçbir siyasi ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımıza hizmetkar olmaya çalışıyoruz. Bizim anlayışımızda millete efendilik yok, millete hizmetkar olmak vardır.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi