BİM, Şok, A101 Migros bayramda açık olacak mı? Saat kaçta açılacak Yasakta bakkallar açık mı?

Bayramda marketler açık olacak mı? Bim A101 Şok Migros Ramazan Bayramı'nda açık olacak mı? Ramazan Bayramı'nda A101 Şok Bim Migros açık olacak mı? sorusunun cevabı ve bayramda açık olacak olan marketler ya da işletmeler hakkında bilgler haberimizde.

Haberler 21.05.2020 - 17:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bayramda marketler açk olacak m? Bim A101 ok Migros Ramazan Bayramnda açk olacak m? Covid salgn sebebiyle hafta sonu yaplan yasaklarda marketler, bakkalar kapanmaktayd. Ramazan Bayramna sayl günler kala 4 gün uygulanacak olan sokaa çkma yasa öncesinde market bakkal alverileri tamamlanmaya hazrlanrken, hafta sonu marketler açk olacak m sorusu da merak ediliyor. Ramazan Bayramnda A101 ok Bim Migros açk olacak m? sorusunun cevab ve bayramda açk olacak olan marketler ya da iletmeler hakknda bilgler haberimizde.

Cumhurbakan Erdoan tarafndan geçtiimiz günlerde yaplan açklamalarda 23-24-25-26 Mays tarihlerinde sokaa çkma yasa uygulanaca belirtildi. 4 düzenlenecek olan yasak ile alakal olarak mahsur kalmamak adna vatanda alveri yapmaya balad. 81 il geneli düzenlenecek olan yasakd hangi iletmelerin açk olaca da merak konusu oldu peki A101 bim ok migros bayramda açk m?

A101, BM, OK, Migros bu hafta sonu kapal olacak. Ramazan Bayram tarihlerinde ise marketler 10.00 - 16.00 saatleri arasnda açk olacak.

MARKETLERN çALIMA SAATLER

Geçtiimiz günlerde ise çileri Bakanlnca alnan önlemlerle birlikte marketlerin çalma saatleri deiti.

BM KAçTA AçILIYOR KAçTA KAPANIYOR?

BM 09.00- 21.00 aras çalyor.

A101 çALIMA SAATLER

A101 09.00-21.00 aras hizmet veriyor.

OK MARKET KAçTA AçILIYOR, KAçTA KAPANIYOR?

OK Market 09.00-21.00 aras hizmet veriyor.

BAYRAMDAN SONRA NORMALLEME SÜREC BALAYACAK

Ramazan Bayram hemen akabinde balayacak olan normalleme sürecinde ilk olarak camiler ibadete açlacak. ilk olarak sadece öle namaz belirli çerçevelerde klnacak. Koca tarafndan açklanan normalleme detaylar

Yeni normalleme admlar unlardr:

Tüm sektörlerde ilgili normalleme plannn hayata geçirilmesinde dikkat edilecek hususlar gösteren rehberler yaynland. Arefe gününden bayramn son gününe kadar 23-26 Maysta 81 ilimizin tamamnda sokaa çkma kstlamas uygulanacaktr.

15 ilimiz için geçerli olan ehirleraras seyahat kstlamas 15 gün süreyle uzatlmtr. Cezaevlerinde bir süredir yaplmayan kapal görüleri belirli snrlandrmalar ve tedbirler eliinde Haziran aynda yeniden balatyoruz.

60 bin mahkumun Mays sonunda dolan izin süreleri 2 ay süreyle uzatlmtr. 29 Mays Cuma günü cuma namazyla birlikte valilik ve müftülüklerce belirlenen artlar uygun olan camilerimizde ibadete açyoruz. Bir süre sadece ölen namaz klnacaktr. Cemaatle namaz kurallar içerisinde ifade edeceiz. Milli Eitim Bakanlmza bal eitim öretim yln sona erdirmeyi kararlatrdk. Yeni eitim öretim yl önümüzdeki Eylül aynda balayacaktr.

Üniversitelerle ilgili duyuruyu Yüksek Öretim Kurumumuz daha önce yapmtr. Kreler ve bakmevleri 15 Haziranda faaliyete geçecektir.

Yarn ülkemizin abide eserlerinden Ilsu Barajnn ilk tribünün devreye alnma törenini yapacaz. çaramba günü adli yarg hakim ve savclarmzn kura törenine telekonferansla katlacaz. Bayramdan sonra inallah DSnin ülkemizin birçok yerindeki barajlarnn açln yapacaz. Bakanlk ve kurumlarmzn her biri sorumluluk alanlaryla ilgili youn çalmalar sürdürüyor.

Ana Sayfaya Git