Bismil'e asansörlü bayrak direkleri

Görevlendirme yapılan Bismil Belediyesi tarafından ilçenin giriş ve çıkışına 40 metre uzunluğunda birer asansörlü bayrak direği dikildi.

Haberler 20.12.2017 - 09:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Özel kumatan üretilen 150 metrekare büyüklüünde Türk Bayrann göndere çekilmesi için tören düzenlendi. Bismil Belediye Bakanvekili Kaymakam Turgay Gülenç, törende yapt konumada, Diyarbakr- Batman karayolunu kullanan her kesin ve her yerden görülebilecei bayraklarn, Türkiye Cumhuriyetinin özgürlük sembolü olduunu söyledi.

ASANSÖRLÜ BAYRAK DREKLER

Gülenç, öyle konutu:

Türkiye Cumhuriyetinin temeli, bamszlk ve özgürlüktür. Dünyada bir emsali daha bulunmayan, yüce milletimiz ile kahraman ordumuzun büyük fedakarlklarla kazand zaferlerle bayramz göklerdeki en güzel yerini almtr. Vatan topranda bamz dik tutan, bamszlk ruhumuzun özünü tayan, vatan sevgimizin ve özgürlük tutkumuzun en manidar ifadesi olan bayramz vatanmzn her yerinde dalgalandrmak bizim en ulvi görevlerimiz arasndadr. Kötü günde iyi günde daima her yerde bizi uluslararas göklerde temsil eden ulusumuzun eref simgesidir. te bu yüzdendir ki erefimizin simgesini kentlerimizde, köylerimizde her zaman dalgalandracaz.

Ana Sayfaya Git