Görüş Bildir

Bismil'e asansörlü bayrak direkleri

Görevlendirme yapılan Bismil Belediyesi tarafından ilçenin giriş ve çıkışına 40 metre uzunluğunda birer asansörlü bayrak direği dikildi.

Bismil'e asansörlü bayrak direkleri

Özel kumaştan üretilen 150 metrekare büyüklüğünde Türk Bayrağı'nın göndere çekilmesi için tören düzenlendi. Bismil Belediye Başkanvekili Kaymakam Turgay Gülenç, törende yaptığı konuşmada, Diyarbakır- Batman karayolunu kullanan her kesin ve her yerden görülebileceği bayrakların, Türkiye Cumhuriyetinin özgürlük sembolü olduğunu söyledi.

ASANSÖRLÜ BAYRAK DİREKLERİ

Gülenç, şöyle konuştu:

"Türkiye Cumhuriyetinin temeli, bağımsızlık ve özgürlüktür. Dünyada bir emsali daha bulunmayan, yüce milletimiz ile kahraman ordumuzun büyük fedakarlıklarla kazandığı zaferlerle bayrağımız göklerdeki en güzel yerini almıştır. Vatan toprağında başımızı dik tutan, bağımsızlık ruhumuzun özünü taşıyan, vatan sevgimizin ve özgürlük tutkumuzun en manidar ifadesi olan bayrağımızı vatanımızın her yerinde dalgalandırmak bizim en ulvi görevlerimiz arasındadır. Kötü günde iyi günde daima her yerde bizi uluslararası göklerde temsil eden ulusumuzun şeref simgesidir. İşte bu yüzdendir ki şerefimizin simgesini kentlerimizde, köylerimizde her zaman dalgalandıracağız."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi