Böyleydi, böyle oldu

Bağlar Belediyesi, Karacadağ bölgesine ait olan bazalt taşlarını döşeyerek Yalankoz ve Tellikaya köylerinin iç yollarını yaptı. Daha önce harabeyi andıran yollar çalışmadan sonra modern bir görüntü kazandı.

Haberler 11.07.2019 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, köy ve mahallelerdeki yollar modern hale getirmek için çalma balatt. Bu çalmalar kapsamnda iki köyün iç yollar yaplarak eksikleri giderildi.

Balar Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekipleri,daha önce kullanlamaz halde olan Yalankoz ve Tellikaya köylerinin iç yollarna Karacada bölgesine ait olan bazalt talaryla monte edip, dier alt yap çalmalarn da tamamlayarak iki köyün de ulam sorununu çözdü. Ekipler,bazalt talar döenerek gerçekletirilen hizmeti köy sakinlerinin evlerinin kaplarna kadar ulatrd.

Vatandalardan Scak Karlama

Yaplan hizmetlerden memnun kalan Yalankoz ve Tellikaya köyleri sakinleri Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunu köylerine davet etti. lk olarak Yalankoz köyüne giden Bakan Beyolu, burada köy muhtar Tadin Yldz ve vatandalar tarafndan scak ilgiyle karland.

Yaplan hizmetlerden memnun kaldklarn belirten köy muhtar Tadin Yldz ve vatandalar, Bakan Beyoluna teekkür etti.

Yaplan çalmalar yerinde inceleyerek Balar Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekiplerinden bilgi alan Bakan Beyolu, daha sonra kendisine elik eden Bakan Yardmcs Haim Merdolu ve belediye çalanlaryla birlikte köyde onuruna verilen yemee katld.

Köylüler Hizmetler çin Teekkür Etti

Bakan Beyolunun ikinci dura Tellikaya köyü oldu. Burada vatandalar tarafndan karlanan Bakan Beyolu,ziyaret ettii Tellikaya Köyü Yatl Kuran Kursunda eitim gören çocuklar ve vatandalarla sohbet etti.

Tellikaya Köyünde yaayan vatandalar,yllardr özlemini çektikleri hizmetlere kavumann mutluluunu yaadklarn belirterek, Köyümüzün iç yollar kullanlabilir durumda deildi. Özellikle k döneminde büyük çile çekiyorduk. imdi bu sorunumuz kalmad. Balar Belediyesi ekiplerine ve Bakan Hüseyin Beyoluna çok teekkür ediyoruz ifadelerine yer verdiler.

Ana Sayfaya Git