Görüş Bildir

Böyleydi, böyle oldu

Bağlar Belediyesi, Karacadağ bölgesine ait olan bazalt taşlarını döşeyerek Yalankoz ve Tellikaya köylerinin iç yollarını yaptı. Daha önce harabeyi andıran yollar çalışmadan sonra modern bir görüntü kazandı.

Böyleydi, böyle oldu

Bağlar Belediyesi, köy ve mahallelerdeki yolları modern hale getirmek için çalışma başlattı. Bu çalışmalar kapsamında iki köyün iç yolları yapılarak eksikleri giderildi.

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,daha önce kullanılamaz halde olan Yalankoz ve Tellikaya köylerinin iç yollarına   Karacadağ bölgesine ait olan bazalt taşlarıyla monte edip, diğer alt yapı çalışmalarını da tamamlayarak iki köyün de ulaşım sorununu çözdü. Ekipler,bazalt taşları döşenerek gerçekleştirilen hizmeti köy sakinlerinin evlerinin kapılarına kadar ulaştırdı.

Vatandaşlardan Sıcak Karşılama

Yapılan hizmetlerden memnun kalan Yalankoz ve Tellikaya köyleri sakinleri Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu köylerine davet etti. İlk olarak Yalankoz köyüne giden Başkan Beyoğlu, burada köy muhtarı Taşdin Yıldız ve vatandaşlar tarafından sıcak ilgiyle karşılandı.

Yapılan hizmetlerden memnun kaldıklarını belirten köy muhtarı Taşdin Yıldız ve vatandaşlar, Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgi alan Başkan Beyoğlu, daha sonra kendisine eşlik eden Başkan Yardımcısı Haşim Merdoğlu ve belediye çalışanlarıyla birlikte köyde onuruna verilen yemeğe katıldı.

Köylüler Hizmetler İçin Teşekkür Etti

Başkan Beyoğlu’nun ikinci durağı Tellikaya köyü oldu. Burada  vatandaşlar tarafından  karşılanan Başkan Beyoğlu,ziyaret ettiği Tellikaya Köyü  Yatılı Kur’an Kursu’nda eğitim gören çocuklar ve  vatandaşlarla sohbet etti.

Tellikaya Köyü’nde yaşayan vatandaşlar,yıllardır özlemini çektikleri hizmetlere kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ”Köyümüzün iç yolları kullanılabilir durumda değildi. Özellikle kış döneminde büyük çile çekiyorduk. Şimdi bu sorunumuz kalmadı. Bağlar Belediyesi ekiplerine ve Başkan Hüseyin Beyoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdiler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi