Bu hafta 9 film vizyona girecek

Kenan Korkmaz'ın yönettiği "Beyaz Hüzün", Balkan Savaşı'nın ardından mangasıyla birlikte Sarıkamış'a hareket eden bir çavuşun hikayesini beyaz perdeye taşıyacak

Haberler 20.12.2019 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyedeki sinema salonlarnda bu hafta 3ü yerli 9 film vizyona girecek.

Kenan Korkmazn senaryosunu yazp yönettii, Murat Yatman, Duygu Poyraz, enol Kara, Edip Tutal, Ali Poyraz, Yavuz Gürbüz, Suat Ergin ve tiyatrocu Yakup Keskin ile barolünde yer ald Beyaz Hüzün izleyiciyle buluacak.

smail Bilginin ayn adl romanndan sinemaya uyarlanan yapm, Balkan Savann ardndan mangasyla birlikte Sarkama hareket eden Abrek adndaki göçmen bir çavuun hikayesini konu alyor.

çekimleri Erzincann çayrl ilçesi krsalnda yaplan filmin müzikleri Yldray Gürgen imzas tayor.

- KIRK YALAN

Ouzhan Uur, Timur Acar, Ferdi Sancar, Berat Yenilmez, Hakan Meriçliler, Zeynep Alkan, Melis Sabah ve Ataberk Doann rol ald Krk Yalan, komedi merakllarnn ilgisini çekmeye aday.

Hamdi Alkann yönettii film, evlenecei için mesut olan bir adamn, bir anda kontrolden çkan kna gecesi kutlamasnda yaanan olaylar etrafnda dönüyor.

- KADER POSTASI

çidem Bozali ve Elif Akarsu Polatn yönettii Kader Postas, çocukluunda en yakn arkada Yusuf il ayr düen Zeynepin ergenlikten yetikinliine uzanan hikayesini anlatyor.

- STAR WARS: SKYWALKERIN YÜKSEL

Star Wars: Güç Uyaniyorda imzas bulunan J.J. Abramsn yönetmen koltuuna geri döndüü ve Skywalker serisinin finalini yapacak olan Star Wars: Skywalkern Yükselii The Resistancen özgürlük adna verdii son büyük sava ve Star Wars evreninin sevilen karakterlerinin bu uurda tekrar bir araya gelmelerini iliyor.

Aksiyon sahneleriyle öne çkan fantastik bilim kurgu türündeki filmin oyuncu kadrosunda Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, John Boyega, Carrie Fisher, Lupita Nyongo, Mark Hamill, Ian McDiarmid, Keri Russell, Billy Dee Williams, Domhnall Gleeson ve Richard E. Grant yer alyor.

- SKANDAL

Nicole Kidman, Charlize Theron ve Margot Robbie gibi isimlerin barolünde yer ald biyografik film Skandal, bata Gretchen Carlson ve Megyn Kelly gibi televizyon emekçileri olmak üzere birçok kadnn, medya patronu Roger Ailesn i yerinde oluturduu istismar ve taciz düzenini ifa etmeye çalmalarn konu ediniyor.

Baroldeki Robbie, Theron ve Kidman üçlüsüne yan rollerde John Lithgow, Liv Hewson, Kate McKinnon, Alice Eve, Nazanin Boniadi, Connie Britton, Allison Janney, Ashley Greene ve Malcolm McDowell elik ediyor.

Yönetmenliini Jay Roachn üstlendii filmde Nicole Kidman televizyon yorumcusu Gretchen Carlson, Charlize Theron Foxtan NBCe geçi yapan Megyn Kellyi canlandrrken olaylarn merkezinde bulunan Roger Ailesa ise John Lithgow hayat veriyor.

- EMA

Tony Manero, No ve Jackie gibi yapmlara imza atan Pablo Larrainin yönettii Ema, evlat edinen bir çiftin yaadklarn konu ediniyor.

Mariana Di Girolamo, Santiago Cabrera, Josefina Fiebelkorn, Giannina Fruttero, Gael Garcia Bernaln barollerinde yer ald filmin senaryosu Alejandro Moreno ve Guillermo Calderona ait.

- PARANORMAL CHAT

Matthew Solomonun yönetmenliini üstlendii korku filmi Paranormal Chat, iç güvenlik departmannda çalan bir ajann, internet trafii kontrolleri srasnda rastlad üpheli bir videolu sohbet sonras gelien olaylar anlatyor.

- EEK KRAL

Aziz Jindaninin yönettii animasyon yapm Eek Kral maceraperest ve hayal gücü kuvvetli bir eek olan Mangunun, çkt yolculukta kendini bir anda kraln veliaht olarak bulmasyla gelien olaylar etrafnda dönüyor.

- ELFLAND - YEN YIL DEDEKTFLER

Logan Spencenin animasyonu Elfland: Yeni Yl Dedektifleri, Noel babann kaybolan kzan bulma görevini üstlenen 3 kiilik dedektif ekibinin maceralarn beyaz perdeye tayacak.

Ana Sayfaya Git