Bulana büyük ödül

4 dilde 'Hoşgeldin' diyen bu papağanı bulana 1500 lira ödül verilecek.

Haberler 31.01.2017 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinde Künefe salonu iletmecisi Sadk Bural, müterilere Türkçe, Kürtçe, Arapça ve ngilizce Hogeldiniz diyen papaannn kaybolduunu belirterek, bulunmas için yerel gazeteye ilan verdi. Papaann fotorafnn da yer ald ilanla ilgili konuan Bural, Dün önce bahçeye hava alsn diye saldk. Ama bir anda gözden kayboldu. Aramadk yer brakmadk. Ama bulamadk. Papaan bulana 1500 lira para veya yerini söyleyene 1 ay süre ile her gün birer porsiyon özel kaymakl künefe ikramnda bulunacaz dedi.

BULANA ÖDÜL VERECEK

Papaan ivann iyerinin maskotu olduunu, gelen ünlü sanatç, siyasetçi ve il yöneticilerinin hepsiyle hatra fotoraf çektirdiini anlatan Bural, ivan veya papaanlar yabanclk çektii ortamda barnamaz ve yaayamaz. Hassas duygulara sahiptirler. Gören veya onun nerde olduunu bilenlerin bir an önce Yeniehir Semtindeki ubemize teslim etmelerini istediklerini söyledi.

yeri salonunun logo olarak fotorafn bile kulland ivanla birlikte bir süre önce geldii Mardin ziyaretinde aralarnda CHPli Deniz Baykal bata olmak üzere bir çok sanat ve siyaset adam fotoraf çektirmiti. 2011 ylnda da kaybolan ivan bulan kiiye 1000 lira para ve 1 ay boyunca künefe hediye edilmiti.

Ana Sayfaya Git