Görüş Bildir

Bulana büyük ödül

4 dilde 'Hoşgeldin' diyen bu papağanı bulana 1500 lira ödül verilecek.

Bulana büyük ödül

Mardin'de Künefe salonu işletmecisi Sadık Bural, müşterilere Türkçe, Kürtçe, Arapça ve İngilizce 'Hoşgeldiniz' diyen papağanının kaybolduğunu belirterek, bulunması için yerel gazeteye ilan verdi. Papağanın fotoğrafının da yer aldığı ilanla ilgili konuşan Bural, "Dün önce bahçeye hava alsın diye saldık. Ama bir anda gözden kayboldu. Aramadık yer bırakmadık. Ama bulamadık. Papağanı bulana 1500 lira para veya yerini söyleyene 1 ay süre ile her gün birer porsiyon özel kaymaklı künefe ikramında bulunacağız" dedi.

BULANA ÖDÜL VERECEK

Papağan 'Şivan'ın işyerinin maskotu olduğunu, gelen ünlü sanatçı, siyasetçi ve il yöneticilerinin hepsiyle hatıra fotoğrafı çektirdiğini anlatan Bural, "Şivan veya papağanlar yabancılık çektiği ortamda barınamaz ve yaşayamaz. Hassas duygulara sahiptirler. Gören veya onun nerde olduğunu bilenlerin bir an önce Yenişehir Semti'ndeki şubemize teslim etmelerini istediklerini söyledi.

İşyeri salonunun logo olarak fotoğrafını bile kullandığı Şivan'la birlikte bir süre önce geldiği Mardin ziyaretinde aralarında CHP'li Deniz Baykal başta olmak üzere bir çok sanat ve siyaset adamı fotoğraf çektirmişti. 2011 yılında da kaybolan 'Şivan'ı bulan kişiye 1000 lira para ve 1 ay boyunca künefe hediye edilmişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi