Buz pistiyle buluştular

Mardin'de bir ayda 22 bin çocuk buz pistiyle buluştu.

Haberler 18.02.2020 - 11:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardin Valilii ve Mardin Büyükehir Belediyesi tarafndan üçüncü kez kurulan buz pistiyle bir ay içerisinde 22 bin çocuk bulutu.

Valilik ve Büyükehir Belediyesi tarafndan, örenciler için yaryl hediyesi olarak Okay Yaar Anadolu Lisesi Spor Salonunda üçüncü kez kurulan buz pisti büyük ilgi gördü.

Kzltepe ve Nusaybin ilçelerindeki snr bölgelerinde yaayan örenciler, ehit çocuklar, engelli çocuklar bata olmak üzere bir ay içerisinde yaklak 22 bin çocuk buz pistinden faydalanarak, doyasya elendi.

Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Mustafa Yaman, buz pistini Mardine getirmenin mutluluunu örenci ve çocuklarla birlikte yaadklarn belirtti.

BUZ PSTYLE BULUTULAR

Mardinlilerin desteiyle önemli proje ve çalmalara imza attklarn ifade eden Yaman, çocuk Gülerse ehir Güler sloganyla ilde çocuklara yönelik balattklar çalmalarmzdan birini daha tamamlamann mutluluunu yaadklarn söyledi.

Yaryl tatili için örenciler için üçüncü kez kurduklar buz pistinin bir ay boyunca hizmet verdiini dile getiren Yaman, Bir ay içerisinde Kzltepe ve Nusaybinin snr bölgelerinde yaayan örencilerimiz, ehit çocuklar, engelli çocuklarmz bata olmak üzere yaklak 22 bin çocuumuz faydalanarak unutulmaz anlar yaad. dedi.

Belediyenin görevinin sadece alt yap, yol ve park yapmak olmadna iaret eden Yaman, unlar kaydetti:

Büyükehir Belediyesinin bütçesini vatandalarmza ve hemehrilerimize aktaryoruz. Bunun için hemehrilerimizden gelen talep ve istekleri yerine getirmeye çalarak yeni projeleri hayata geçiriyoruz. Sosyal, kültürel etkinlikler, kn buz pisti yazn havuz, çocuk oyun evleri, gençlik merkezi çalmalar, kadnlar için mesleki kurslar gibi birçok alanda çalyoruz. Hemehrilerimizden gelen talep ve istekler dorultusunda projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceiz.

Ana Sayfaya Git