Camilere koşuyoruz namazla buluşuyoruz

Diyanet, yarıyıl tatilinde öğrencilerin cami ile bağlarının kurulması için, "camiyi seviyoruz, namazla buluşuyoruz" kampanyası başlattı. Ödüllü kampanyaya katılan öğrencilere çeşitli ödüller verilecek.

Haberler 17.01.2020 - 09:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyanet leri Bakanl, okula giden çocuklarn ara tatil dönemlerinde cami ile bann kurulmasn salamak ve cemaat alkanl kazandrmak amacyla Diyarbakr kent merkezinde, 18 Ocak ile 1 ubat tarihleri arasnda CAMY SEVYORUZ NAMAZLA BULUUYORUZ kampanyasna start verilecek.

ÖDÜLLÜ PROGRAM

Ödüllü olan programa örencilerin yaryl tatilinde cami görevlilerine gelerek kayt yaptrmalar gerekiyor. Örenciler kaytl olduu camiye günde be vakit namaza gidecek. Ezber yaparak puan kazanacak. Puan sistemine göre örenci sabah 30, öle 15, ikindi 15, akam 15, yats 25 puan, ezberlenen her sure ve dua bana ise 50 puan verilecek. Örenciler kendileriyle birlikte cemaatle namaza katlacak. Cemaate katlan her vakit namaz için de 5 ek puan almaya hak kazanacak.

DYARBAKIR MÜFTÜLÜÜ

Program sonunda kaytl olduklar camide en yüksek puan alan örencilere çeitli hediyeler takdim edilecek ve ilçe genelinde en yüksek puan alan ilk 3 örenci ise lçe Müftülükleri tarafndan ödüllendirilecektir.

Ana Sayfaya Git