Çanakeleyi gezdiler

Diyarbakır’lı çocuklar Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi.

Haberler 23.03.2017 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesinin destekleriyle 18 Mart çanakkale ehitleri Anma günü nedeniyle çanakkale ve stanbula giden 40a yakn ehit ve Gazi çocuu, 4 gün boyunca ehitlikler, tarihi ve kültürel yerleri gezdi.

Kayapnar Belediyesi bahçesinden düzenlenen uurlama töreninde Mustafa Klç tarafndan çanakkaleye uurlanan 40a yakn ehit ve Gazi çocuu ile Kamuda çalan ehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardmlama ve Dayanma Dernei Bakan Ahmet Büyükburç, Bakan Yardmcs Frat Topgüç ve Muharip Gaziler Dernei Diyarbakr ube Bakan Siraç Ezer, uçak ile önce stanbula gitti. stanbul Sahiba Gökçen Havaalannda stanbul Vali Yardmcs Necip çakmak tarafndan karlanan çocuklar, onurlarna verilen yemee katld.

STANBUL VE çANAKKALEY GEZDLER

Gazi ve ahit çocuklar, stanbuldaki Eyüp Sultan, Yere Batan Saray, Askeri Müzesi, Fenerbahçe Ordu evi, Edirne Kap ehitlii, Topkap Saray, stiklal Marnn airi Mehmet Akif Ersoy ve Diyarbakrl air Süleyman Nazifin kabirleri ile Sultan Ahmeti gezdikten sonra, otobüslerle çanakkalenin Gelibolu lçesine hareket etti. Burada AK Parti Genel Bakan Yardmcs Jülide skenderolu ve çanakkale ehit Aileleri Dernei Bakan ve yetkilileri tarafndan karlanan Diyarbakr kafilesi, Truva ehri, Nusret Mayn Gemisi, Seddül Bahir, çimenlik, 57. Alay, Abide Ant, Ar burnu, çanakkale ehitleri ve Anzaklarn mezarlklarn ziyaret etti.

CUMHURBAKANI ERDOAN LE BULUTULAR

Ziyaretlerinin ardndan Diyarbakrl çocuklar, 18 Mart çanakkale Deniz Zaferi için düzenlenen törene katlan Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan tarafndan kabul edildiler. Tören alannda yaplan kabulde, Cumhurbakan Erdoan, Diyarbakrl ehit ve gazi çocuklaryla yakndan ilgilendi. Geziyi organize eden Mustafa Klça teekkür eden Cumhurbakan Erdoan, çocuklarla birlikte Diyarbakra selam gönderdi.

Ana Sayfaya Git